objavi na
pozareport.si
forum
Mediji

Petek, 31. december 2010 ob 13:34

Sebastjanu Cimirotiču propadel angažma v Kopru, čeprav tega uradno še ne ve
Športni direktor kluba Miran Pavlin pravi, da še ni vrgel puške v koruzo, toda Cime naj bi imel v Kopru ogromno nasprotnikov
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Trener nogometnega kluba Luka Koper Primož Gliha nam je potrdil govorice, da ljubljanski nogometni zvezdnik Sebastjan Cimirotič skoraj zanesljivo ne bo oblekel koprskega dresa, čeprav je Cime pogodbo podpisal že pred tremi tedni, kar smo prvi poročali na našem portalu. Gliha pravi, da je "ta trenutek zgodba še vedno v zraku, da pa iz tega najverjetneje ne bo nič." Podobno nam je sporočil tudi športni direktor kluba Miran Pavlin, češ, v Kopru je očitno "ogromno Cimirotičevih nasprotnikov," vendar "še ni vrgel puške v koruzo."
Spomnimo, resne pomisleke zoper Cimirotičev prihod med igralce Kopra sta takrat imela trener Gliha in direktor kluba Tomaž Bele (mimogrede, Gliha in Bele sprva nista niti vedela, da Pavlin in Cime podpisujeta pogodbo, problem pa naj bi bila Cimirotičeva leta, poškodbe, njegov "razvpiti sloves" in odpor najbolj zvestih koprskih nogometnih navijačev, imenovanih tifozi, ki naj bi jim šel na živce Ljubljančan - žabar na obali), proti je bil tudi glavni mecen kluba, znan koprski gradbeni poslovnež Ante Guberac. Po vsem sodeč se je zgodilo tako, da je Pavlin delal na lastno pest, Koper pa Cimirotiča noče.
Cimirotič ima sicer še pol leta pogodbo z ljubljansko Olimpijo, vendar ga je bilo vodstvo Olimpije pripravljeno v Koper spustiti brez odškodnine.
Zanimivo pa je, da Cimirotič, ki bo novo leto pričakal v Ljubljani in ne v Rimu, kot je sprva napovedoval (menda zato, ker je njegov prijatelj in igralec Rome Mirko Vučinić poškodovan, pa mora hoditi po rehabilitacijah), o tem, da ne gre v Koper, očitno še ničesar ne ve. Danes nam je po telefonu samo začudeno dejal, da mu je "ravno včeraj Pajo (Miran Pavlin; op.p.) po telefonu dejal, da ne bom pozabil na 12. januar, ko se moram javiti na prvem treningu v Kopru."

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Anonimka: pobegla mariborska onkologinja je bivša ljubica Walterja Wolfa
Zloglasni Danijel Čibarić je preteklost, hrvaška starleta Simona ljubi Rusa
Hardcore: nove pornografske fotke Ines Juranovič zaokrožile po spletu!
Britta Bilač v šoku: mož Borut zapustil družino in odšel k blondinki Simoni
Afera Baričevič na pol razklala LDS, politični zaton kraljične Kresal?!
Hrvati po tekočem traku kradejo gole slike nesojene slovenske miss Universe
Premalo gola Oriana Girotto: zakaj si je pokrila joške in mednožje?!
Pahorjev tajnik se poroči, znana manekenka Iryna Osypenko nevesta
Sebastjanu Cimirotiču propadel angažma v Kopru, čeprav tega uradno še ne ve