objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 29. december 2010 ob 07:04

Sekretarka Sonja Bukovec po aferi bulmastifi dobila službo v Črni gori
Nekdanja visoka uradnica na ministrstvu za kmetijstvo dela kot ekspertka Svetovne banke pri vzpostavljanu agencije za kmetijske trge, bivši minister Milan Pogačnik pa januarja nazaj na faks
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanja državna sekretarka na ministrstvu za kmetijsko Sonja Bukovec, odstopljena po aferi bulmastifi, dela kot ekspertka v Črni gori na projektu vzpostavljanja agencije za kmetijske trge (Pay Agency). Projekt nastaja v okviru Svetovne banke, razvpito Bukovčevo pa so izbrali na podlagi razpisa. Menda zato, ker je kot nekdanja direktorica slovenske Agencije za kmetijske trge in razvoj podeželja uspešno delala tudi v Makedoniji in Romuniji.
Njen bivši šef, marca letos odstopljeni minister za kmetijstvo Milan Pogačnik, pa se 1. januarja vrača v službo na ljubljansko veterinarsko fakulteto, kjer predava upravno in sodno veterino. Pomenljivo, študente uči tematiko, ki ga je direktno odnesla z ministrskega stolčka. Po tem datumu bo Pogačnik tudi prenehal dobivati nadomestilo kot nekdanji minister Pahorjeve vlade.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sonja Bukovec Milan Pogačnik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sekretarka Sonja Bukovec po aferi bulmastifi dobila službo v Črni gori