objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 16. december 2010 ob 07:05

Miro Senica svojo novoletno zabavo pripravil v prestižni restavraciji Maxim
V znani odvetniški pisarni pa zanikajo govorice, da naj bi se zabavali v partizanskih uniformah
2010 Pozareport

Odpri galerijo

MIro Senica, razvpiti odvetnik in življenjski sopotnik ministrice za notranje zadeve ter predsednice LDS Katarine Kresal, je prejšnji petek, 10. decembra, "kot vsako leto pripravil zabavo za svoje zaposlene v odvetniški pisarni." Zabava je bila v eni od najdražjih in najbolj prestižnih ljubljanskih restavracij Maxim (v pasaži Maximarketa), kjer sta Miro Senica in ministrica Katarina Kresal sicer redna gosta. V restavraciji ju tako obvezno čaka rezervirana miza, in ne boste verjeli, vendar je res, pijačo jima postrežejo v kristalnih kozarcih, na katerih sta vgravirani njuni imeni.
Po besedah Damijan Gregorca, partnerja in izvršnega direktorja odvetniške pisarne Miro Senica in odvetniki d.o.o., je bila zabava "izključno internega značaja, namenjena izključno zaposlenim odvetniške pisarne in nanjo niso bili vabljeni poslovni partnerji. Zabava tudi ni imela določenega dress coda, prav tako tudi nihče izmed zaposlenih na zabavo ni prišel oblečen v partizansko uniformo." Gregorc je tako zanikal govorice, ki so se razširile po Ljubljani, da so se povabljenci na zabavo Mira Senice dogovorjeno pojavili v partizanskih oblekah. Je pa po naših zanesljivih informacijah akterje goste zabaval Aleš Klinar s svojo glasbeno skupino Rocky Partyzani.
Drugih informacij, denimo to, koliko so za zabavo plačali, Damijan Gregorc ni želel izdati, ker "je bila zabava povsem zasebne narave."
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
miro senica Katarine Kresal Damijan Gregorca Aleš Klinar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Miro Senica svojo novoletno zabavo pripravil v prestižni restavraciji Maxim