objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 15. december 2010 ob 15:33

Zloglasni kinolog in stric Katarine Kresal zaradi alkohola na psihiatriji!
Ekskluzivno: Rajka Rotnerja, razvpitega iz afere Baričevič, so pred dvema tednoma hospitalizirali v Psihiatrični bolnišnici Begunje, kjer naj bi ostal vsaj še pet dni
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Zloglasnega Rajka Rotnerja, znanega iz afere Baričevič in strica ministrice za notranje zadeve ter predsednice LDS Katarine Kresal, so prepeljali v Psihiatrično bolnišnico Begunje, kjer se zdravi zaradi alkoholizma in ciroze jeter (alkoholnega hepatitisa), smo izvedeli iz zanesljivih virov iz begunjske bolnišnice. Rotnerja so hospitalizirali pred dvema tednoma, leži pa v drugem nasdtropju bloka B. Videvajo ga tudi pred bifejem znotraj bolnišnice, kjer redno kadi. Po naših informacijah naj bi Rotner v Begunjah ostal vsaj še štiri ali pet dni.
Spomnimo, Rajko Rotner je skupaj s kinologinjo Alenko Černe sodeloval pri nezakonitih postopkih vračanja bulmastifov pokojnemu zdravniku Sašu Baričeviču, zato ga je vodstvo Kinološke zveze pred časom že suspendiralo. Nad glavo mu visi še državno tožilstvo, saj mu grozi kazenska ovadba. Zaslovel pa je tudi kot uslužbenec ministrstva za obrambo, ki je več kot štiri leta doma čakal na ustrezno delovno mesto in prejemal stoodstotno nadomestilo plače, nekaj manj kot 1500 evrov mesečno. Medtem je kot kinološki sodnik prepotoval skoraj ves svet in sodil na več kot sto pasjih razstavah.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Rajka Rotnerja Katarine Kresal Alenko Černe Sašu Baričeviču

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

Četrtek, 19. marec 2015 ob 08:29


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zloglasni kinolog in stric Katarine Kresal zaradi alkohola na psihiatriji!