objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Torek, 14. december 2010 ob 13:23

Kevin Costner se je samo čudil Slovencem, kako noro hitro drvijo po cestah
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Znameniti holivudski igralec in režiser Kevin Costner, dvakratni dobitnik oskarja in po novem tudi glasbenik, je včeraj zvečer skupaj s svojo skupino Modern West spravil na noge goste tradicionalnega dogodka V družbi slavnih, ki ga vsako leto za imetnike kartice Diners Club Exclusive pripravlja Diners Club Slovenija. Na ljubljansko Gospodarsko razstavišče je prišlo rekordno število gostov, okoli 1200, ki pa so na prihod Costnerja in njegove skupine žal čakali dobri dve uri in pol. Eni so zato precej negodovali, drugi pa čas čakanja primerjali z dolžino najbolj znamenitega Costnerjevega filma Pleše z volkovi. Pred zvezdnikovim prihodom v dvorano in na oder je bila modna revija zadnje kolekcije XYZ Premium Fashion Store, ki pa na del slovenske elite, zbrane zaradi Costnerja, ni naredila ravno najmočnejšega vtisa.
Višek večera je bil eno uro trajajoč zvezdnikov glasbeni nastop in njegove skupine Modern West, z mešanico country in rock glasbe. Med dogodkom je bila dobrodelna dražba predmetov, ki sta jih prispevali podjetji Elan in Gorenje. Elan je za dražbo dal pet parov smuči, med njimi tudi posebej izdelane smuči DIiners Club Exclusive in smuči Kevin Costner, ki jih je holivudski zvezdnik tudi podpisal. Gorenje je za dražbo namenilo tri hladilnike iz linije Gorenje Made with Crystallized – Swarovski Elements, presenečenje dražbe pa je bila kitara s podpisom Kevina Costnerja. Z donacijami in izkupičkom dražbe bo Diners Club Slovenija v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije na počitnice popeljal okoli 100 otrok iz socialno ogroženih slovenskih družin.
Kevin Costner je v Slovenijo sicer prispel že v soboto zvečer. V nedeljo si je ogledal Portorož in Piran (med vožnjo je opazil, kako noro hitro vozimo po naših cestah, kar je pozneje povedal v intervjuju za Pop TV, zvečer pa tudi center Ljubljane. Našo državo je zapustil danes zjutraj in se namerava še vrniti, z ladjo po morju. Tomaž Lovše, lastnik Diners Cluba Slovenije, pravi, da "Kevin Costner sodi med najbolj prijazne in ljudske zvezdnike holivudskega formata, ki smo jih do sedaj gostili pri Diners Clubu Slovenija. Z dogodkom smo še enkrat dokazali, da dobrodelnost pritegne tudi največje svetovne zvezdnike."
Tomaž Lovše nam je še povedal, da je po nedavni zaposlitvi Simone Dimic pri Diners Clubu Slovenija odpoved kreditne kartice Diners zahtevalo reci in piši točno 12 imetnikov kartice. Lovše pravi, da jih je vse osebno poklical po telefonu, jim prijazno pojasnil, zakaj so zaposlili Dimičevo, in jih tudi uspešno prepričal, da so ostali pri Dinersu.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Kevin Costner Tomaž Lovše Simone Dimic

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kevin Costner se je samo čudil Slovencem, kako noro hitro drvijo po cestah