objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 14. december 2010 ob 11:55

Artur Štern iskreno: La Toyo sem spet pof...l, ampak ne preveč dobro!
Škandalozni doktor in silikonska pornesa sta izkoristila trenutke, ko njegove četrte žene Dorothee ni bilo, in se hitro poseksala
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpiti doktor znanosti Artur Štern, ki se je pred dobrim mesecem in pol na svoji domačiji na Vrabčah poročil z umetnico iz vasi Okonina pri Ljubnem ob Savinji Dorotheo Tesovnik, ne more iz svoje kože. Čeprav je njegova četrta žena "postavna manekenka" in jo ima rad, ga to ne ovira, da ne bi skočil v posteljo še s kakšno drugo. V zadnjem času je njegova pogosta družabnica pri vročih igricah kar njegova tretja žena, famozna pornodiva La Toya. Ta se, kadar si ga zaželi, pripelje k njemu na Vrabče.
Tako je bilo tudi pred štirinajstimi dnevi, ko je bila Šternova nova soproga na svojem domu v Savinjski dolini. La Toya in Artur Štern pa sta izkoristila odlično priložnost ter skočila med rjuhe. Najprej sta še z nekaj njegovimi prijatelji popivala na Osmici, nato pa se je vesela druščina spet preselila k njemu domov. In kot nalašč je bila Šternova domačija takrat brez elektrike, niti centralna ni delala, gorele so le sveče, tako da je bilo vzdušje ravno prav romantično. To in malo preveč popitega alkohola je bilo krivo, da je ekscentrični intelektualec prevaral svojo ženo. Kar je seveda potem prišlo tudi v medije.
"Ja, res je pofukal sem La Toyo, ampak ne preveč dobro, se je nekaj pritoževala. Pri meni je bila eno noč, bili so še drugi ljudje. In tako je naneslo. Bilo je itak malo pijano. Saj tudi drugi to počnejo, ampak skrivajo. Jaz pa vprašam: Prasica, greva fukat, in to je to,"
je za naš portal povedal Štern, ki smo ga dobili pri njegovi novi ženi v Savinjski dolini. "Sva kot v brlogu, če se kaj dogaja, greva ven, zdaj imava dva dni mir, ker ni otrok," je razložil doktor znanosti. Povedal je še, da je Dorothea glede La Toye precej tolerantna. "Malo jo zvija, ampak je okej." Sicer pa je Štern svojo "postavno manekenko" že pred poroko seznanil z dejstvom, da je "pijanec in kurbir".
Slavna pornesa La Toya naj bi k svojemu bivšemu možu prišla, ker jo je menda zanimalo, če jo kot moški še vedno privlači. "... Malo se je spremenil, postal je bolj hladen, ko me je videl ..." je za tabloidno revijo Nova opisala njuno srečanje silikonska pornesa in dodala, da jo Štern privlači manj kot zadnjič, ko sta se srečala. Bilo je malo po njegovi poroki z Dorotheo, o čemer smo na našem portalu tudi poročali.
"... Zdaj je bolj na realnih tleh, prišel je k sebi, prej je bil pijan ... bolj normalen je kot takrat," zatrjuje La Toya, ki je reviji še zaupala, da svojemu bivšemu možu ostaja zvesta. Menda z nikomer drugim seksala, odkar sta se ločila. "Z mano se je poljubljal in mi rekel: Dorothee nikoli ne poljubim. Rekel mi je, da ga bo Dorothea pustila, ampak naj ostane z njo, če je izbral to žensko ..." pravi pornesa La Toya, ki je prepričana, da Artur Štern najnovejše žene Dorothee Tesovnik ne ljubi in da mu ona ne daje nobene ljubezni.
Artur Štern pa zatrjuje prav nasprotno. "Dorotheo imam rad, je čudovita ženska. La Toya je niti ne pozna, nima pojma. Tudi La Toyo imam rad, ampak z njo ne bi mogel živeti. Ona niti kozarca ne pomije za sabo. Ona je obremenjena s svojo večvrednostjo. Lahko je super simpatična en dan, nato pa postane zatežena in ves čas ponavlja eno in isto. Več kot en dan ne zdržim z njo," pravi razvpiti doktor, ki nam je še zaupal, da bosta z Dorotheo božič preživela pri njegovih starših v Ljubljani, silvestrovo pa verjetno v Mariboru.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Artur Štern Dorotheo Tesovnik La Toya

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Artur Štern iskreno: La Toyo sem spet pof...l, ampak ne preveč dobro!