objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 8. december 2010 ob 13:02

Objavljamo potrdilo zdravnikov, da Kresalova nima težav z mamili!
Zadnjih deset let nisem bila sprejeta v nobeno od klinik, pisno dokazuje predsednica LDS in ministrica za notranje zadeve
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Ministrica za notranje zadeve in predsednica LDS Katarina Kresal nam je posredovala fotokopijo posebnega potrdila, izdanega v ljubljanskem Kliničnem centru, ki naj bi dokazovalo, da nima težav z mamili (glej faksimile).
Kresalova nam je ob tem sporočila, da "v javnosti se že nekaj tednov pojavljajo namigovanja in vprašanja v zvezi z mojim domnevnim sprejetjem v Klinični center zaradi težav z mamili. V odgovorih na novinarska vprašanja sem že večkrat odločno zavrnila kakršnekoli probleme z mamili. Kljub temu se govorice vztrajno širijo naprej in so tudi že našle pot v nekatere medije. Da bo povsem jasno, kaj je res in kaj je laž, sem zaprosila Klinični center, da pregleda evidence in mi izda  potrdilo o vseh mojih obiskih Kliničnega centra. Iz potrdila Univerzitetnega kliničnega centra izhaja, da v zadnjih desetih letih nikoli nisem bila sprejeta na nobeno od klinik oz. enot UKC. V tem času sem bila dvakrat ambulantno pregledana in sicer leta 2002 zaradi izpaha rame in leta 2009 zaradi pregleda oči," pravi Katarina Kresal.
Iz dokumenta je razvidno, da je potrdilo ministrici Kresalovi 7. decembra izdala Brigita Drnovšek Olup, strokovna direktorica Kliničnega centra.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Katarina Kresal Brigita Drnovšek Olup

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Objavljamo potrdilo zdravnikov, da Kresalova nima težav z mamili!