objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 6. december 2010 ob 10:29

Oče hčerke Lorelle Flego je televizijec, ampak ne Mario Galunič
Končno je prišlo na dan tudi ime partnerja primorske teve voditeljice, ki ga je skrbno skrivala pred javnostjo; to je Branko Stupar, zaposlen na regionalnem programu TV Coper-Capodistria
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Ugibanj je končno konec. Potem ko je primorska voditeljica Lorella Flego pred dobrima dvema mesecema rodila deklico Sofio, je zdaj prišlo na dan tudi ime očeta male deklice, ki ga je postavna temnolaska ves čas uspešno skrivala pred javnostjo. Srečni očka in izbranec primorske voditeljice je po poročanju tabloidne revije Nova Branko Stupar, prav tako Primorec, zaposlen pa na regionalnem programu TV Koper-Capodistria.
Spomnimo. O nosečnosti Lorelle Flego in otrokovemu očetu se je spletlo mnogo bolj ali manj verjetnih zgodbic. Ena od  zagotovo najbolj bizarnih teorij je celo bila, da je oče voditeljičin dolgoletni prijatelj in televizijski voditelj Mario Galunič, otrok pa naj bi bil spočet s pomočjo umetne oploditve nekje v tujini. Avtorica in vztrajna zagovornica tega je bila dolgoletne Galuničeva zalezovalka in nadlegovalka famozna Korošica Maja Čegovnik. Toda kljub vsem tem natolcevanjem je Flegova trdovratno molčala in ni želela izdati imena svojega dolgoletnega partnerja, češ da se on "ne želi izpostavljati," kot je pred meseci izjavila za naš portal. In tudi zdaj po razkritju imena njenega partnerja ne želi Flegova dajati izjav. "Nobenih izjav, na svidenje," nas je na kratko in precej jezno odpravila, ko smo jo poklicali.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
lorella flego Sofio Branko Stupar Mario Galunič Maja Čegovnik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Oče hčerke Lorelle Flego je televizijec, ampak ne Mario Galunič