objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 2. december 2010 ob 08:20

Diners Club: trinajst dni po novi službi Simone Dimic prihaja Kevin Costner
Tomaž F. Lovše je po Billu Clintonu v Slovenijo povabil slovitega holivudskega igralca, režiserja in dobitnika oskarja, ki v Ljubljano prihaja 13. decembra, skupaj s svojim bendom Modern West
2010 Pozareport

Odpri galerijo

V ponedeljek, 13. decembra zvečer, bo poslovnež Tomaž F. Lovše z Diners Clubom Slovenija v Ljubljani gostil slovitega holivudskega igralca in režiserja Kevina Costnerja. Dogodek, namenjen predvsem imetnikom elitne črne Diners kartice Exclusive, bo na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču, Kostner pa bo zaigral s svojo glasbeno skupino Modern West.
Spomnimo, Diners Club Slovenija je lani gostil nekdanjega predsednika Združenih držav Amerike Billa Clintona, v prejšnjih letih pa bivšega podpredsednika ZDA Al Gora, holivudskega igralca, scenarista in režiserja Bena Afflecka in temnopolto super manekenko Naomi Campbell.
No, Kevin Costner, ki je dobil tudi oskarja za režijo legendarnega filma Pleše z volkovi, v Slovenijo prihaja točno 13 dni po tem, ko se je na Dinersu zaposlila Simona Dimic, nekdanja šefinja kabineta predsednika vlade Boruta Pahorja. Z denarjem, zbranim na dražbi osebnih predmetov Kevina Costnerja, pa bo Diners Club Slovenija v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine otrokom iz socialno ogroženih slovenskih družin omogočil božično-novoletne počitnice.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tomaž F. Lovše Kevina Costnerja Billa Clintona Al Gora Bena Afflecka Naomi Campbell simona dimic Boruta Pahorja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Diners Club: trinajst dni po novi službi Simone Dimic prihaja Kevin Costner