objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 1. december 2010 ob 14:15

Murko: Če bom šel v šov, bo naziv šova Big Brother slavnih vsaj upravičen
Razvpiti štajerski slavček ni želel razkriti, kakšna bo njegova naloga v šovu, za nagrado pa se menda ne bo potegoval, upa pa, da bo šel vsaj kateremu od tekmovalcev na živce
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Ugibanj ni več. Konec tega tedna se bo petim tekmovalcem resničnostnega šova Big Brother slavnih pridružil še razvpiti samooklicani štajerski slavček Damjan Murko. Kakšna natančno bo njegova naloga, Murko ni želel razkriti, je pa za portal Žurnal24 dejal, da upa, da bo šel vsaj kakšnemu stanovalcu na živce. Ne bo se pa potegoval za glavno nagrado, ki trenutno znaša 105.000 evrov. "Za zdaj ne, zarečenega kruha pa se tako ali tako največ poje," je dejal pevec, čigar največji favorit za zmago je Činč.  "Če bom že šel v ta šov, bo naziv šova Big Brother slavnih vsaj upravičen. Gledalci so bili namreč kar malo razočarani, ko ni bilo nobenega slavnega," je samozavestno dodal samovšečni Murko.
Pevec, za katerega lahko mirno rečemo, da je največji mojster samopromocije, je bil povabljen tudi k sodelovanju v Kmetiji slavnih, a je ponudbo zavrnil. "Nočem, da me ljudje vidijo kot kmeta, popolnoma neurejenega in `prešvicanega`, poleg tega pa se bojim krav. Res, mene bi kap, če bi videl kravo! Konju in prašiču bi se približal, ampak kravi pa ne! S kravami pa bi v tem šovu gotovo imel opravka … Pa tudi, če bi se pokazal neurejen kot klošar, ne bi več mogel 'furati' imidža uglajenega gospoda. Potem pa adijo, Casino Kongo in limuzine!" je takrat svojo odločitev pojasnil Murko in ob tem namignil, da bi ga Big Brother pa utegnil zanimati.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Damjan Murko Činč.

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Murko: Če bom šel v šov, bo naziv šova Big Brother slavnih vsaj upravičen