objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 1. december 2010 ob 07:20

Odpirajo se boleče zgodbe, Saša Einsiedler se je raje zavila v molk
Razvpita medijska zvezdnica je prenehala pisati blog in ukinila možnost komentiranja, bivši mož Tilen Pusar pa naj bi postal sumničav glede očetovstva njune najmlajše hčerke
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpita zvezdnica Saša Einsiedler je nehala pisati blog na svoji spletni strani www.heliopolis.si, menda zato, ker so po medijskem izbruhu intimne romance z duhovnikom Brankom Cestnikom iz Frankolovega (kar je medijem razkril in podkrepil s faksimili SMS-sporočil njen bivši mož Tilen Pusar) želi "mir v sebi po tolikšni razburkanosti."
"Hvala, da ste nekateri prepoznali mene, ne tiste podobe, ki jo riše mediji ... Želim vam mir, mir, mir. To je tudi vse, kar si ta hip želim jaz. Pa blagoslovljene praznike!'' je napisala na prvo adventno nedeljo in se kakor pogreznila v molk. Do nadaljnjega seveda, saj je zgolj vprašanje časa, koliko dni ali tednov bo zvezdnica zdržala brez medijske pozornosti.
Je pa dovolj pomenljivo, da je Einsiedlerjeva pod svojim blogom zaprla tudi možnost komentiranja. Očitno se boji pripomb in novih dejstev, ki jih običajno prinašajo anonimni avtorji postov. Medtem pa so se v nekaterih spletnih medijih že pojavili zapisi, da naj bi se Tilen Pusar, ki je za Požareport dejal, da sta Saša Einsiedler in famozni duhovnik Cestnik imela razmerje "po vsej verjetnosti že tri leta," pravzaprav javno spraševal, kdo je dejansko oče njune najmlajše hčerke U., rojene maja 2008, ki jo sprta bivša zakonca sicer redno izpostavljata medijem in javnosti. Za Tilna Pusarja drugače pravijo, da je bil zelo dober "nadomestni oče" tudi otrokoma Saše Einsiedler iz prvega zakona z ne preveč znanim ljubljanskim ekonomistom Janezom Štrumbljem.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
saša einsiedler Brankom Cestnikom Tilen Pusar u Janezom Štrumbljem

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Odpirajo se boleče zgodbe, Saša Einsiedler se je raje zavila v molk