objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 11. november 2010 ob 12:13

Famozni Artur Štern poročno potovanje končal v vaški gostilni na Bizeljskem
Doktor znanosti se je 22. oktobra poročil z Dorotheo Tesovnik, na medene tedne pa jo je mahnil s svojim prijateljem in poročno pričo Radetom Stamenkovičem v Srbijo
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpiti doktor znanosti Artur Štern, ki se je 22. oktobra na svoji domačiji na Vrabčah že četrtič poročil, tokrat je "večno zvestobo" obljubil vsestranski umetnici Slavici alias Dorothei Tesovnik, je končal svoje poročno potovanje. Prvih deset dni po poroki je škandalozni metabiolog namenil svoji najdražji, s katero sta vroče urice preživljala na njegovi domačiji. Nato pa se je odpravil na poročno potovanje. Ampak ne s svojo novo izbranko, kot se spodobi, temveč s svojo poročno pričo in dolgoletnim prijateljem Radetom Stamenkovičem. "Saj bi ona zaradi mene tudi lahko šla zraven, ampak je imela druge opravke," je za portal Požareport svojo izbiro partnerja za medene tedne pojasnil Štern. S Stamenkovičem sta jo mahnila v Srbijo, od koder sta se pred dnevi vrnila. Njuna avantura pa ni bila čisto nič podobna Šternovemu žurerskemu stilu, kjer ne manjka dobrih bab in enormnih količin alkohola. "Šla sva v Niš k Radetovi žlahti in Prokuplje pa k mojemu stricu v Zemun. kakšnega blaznega žura ni bilo. Pri njegovi žlahti na eni kmetiji sva se napila rakije ... V Zemonu sva šla tudi na en splav, ampak je bilo precej dolgočasno," je za naš portal povedal famozni doktor, ki pa bo, kot kaže, nadoknadil vze zamujeno. Dobili smo ga namreč v neki gostilni v Stari vasi na Bizeljskem. "Z Radetom sva se pred dnevi vrnila, nato me je spet prevzela moja žena. V sredo je imel moj prijatelj Matjaž otvoritev franšize v Brežicah in smo malo zažurali in tudi tam prespali. Zdaj smo pa tukaj v tej gostilni, kjer tudi končujem svoje poročno potovanje. Z mano je tudi moja žena," je še povedal Štern, ki se bo za nekaj dni preseli k svoji najdražji in se spočil, saj ga v soboto ga čaka še en žur.
Ekscentrični intelektualec pa je povsem na stranski tir postavil svojo predvolilno predsedniško kampanjo, o kateri je še pred nekaj meseci tako navdušeno razlagal. Povedal je, da je prišlo do "manjših konfliktov in zapletov, ampak da kampanja bo." Zaupal nam je še, da ga je klicala tudi La Toya in mu omenila snemanje resničnostnega šova na Vrabčah. "Ampak ne vem, kaj bo," je komentiral Štern. Kot je znano, se je razvpita pornesa odločila imeti svoj resničnostni šov, sodelovanje pa je ponudila producentom komercialne televizije Pop TV.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Artur Štern Slavici Dorothei Tesovnik Radetom Stamenkovičem La Toya

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Famozni Artur Štern poročno potovanje končal v vaški gostilni na Bizeljskem