objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 26. oktober 2010 ob 10:41

Simona Dimic 48 ur po letu v Dubaj izgubila službo, čeprav je bila nedelja
Komisija za preprečevanje korupcije poslanega vabila na zaslišanje nekdanji šefinji kabineta Boruta Pahorja še ni uspela vročiti
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Simona Dimic, bivša šefinja kabineta predsednika vlade Boruta Pahorja, je komaj dva dni po odstopni izjavi in poletu v Dubaj že ostala brez službe. Tiskovna predstavnica Pahorjevega kabineta Špela Vovk nam je danes zjutraj pojasnila, da je Dimičevi delovno razmerje prenehalo v nedeljo, 24. oktobra. Kar pomeni, da je že 48 ur po pristanku v Dubaju postala uradno nezaposlena.
Neuradno smo tudi izvedeli, da vabilo na zaslišanje pred Komisijo za preprečevanje korupcije Simoni Dimic še ni bilo vročeno. Po naših zanesljivih informacijah je komisija vabilo Dimičevi poskušala vročiti preko delodajalca, poslano je bilo že prejšnji teden, toda vročitev vabila ni uspela. Zato naj bi protikorupcijska komisija vročitev vabila v prihodnje poskušala opraviti na naslovu njenega stalnega bivališča, torej v Murglah. Če bi se Simona Dimic morebiti izogibala vročitvi, jo čaka predpisana globa. Datum zaslišanja pred komisijo pa je menda odvisen od vročitve.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
simona dimic Boruta Pahorja Špela Vovk

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Simona Dimic 48 ur po letu v Dubaj izgubila službo, čeprav je bila nedelja