objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 14. oktober 2010 ob 07:27

Artur Štern ekskluzivno: v ponedeljek ponoči spet seksal z La Toyo
Razvpitega doktorja znanosti je po štirih mesecih in pol obiskala njegova tretja žena, slavna pornesa, pa sta takoj skočila med rjuhe
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpiti intelektualec Artur Štern, ki smo ga zmotili ravno med počitkom po večdnevnem pijančevanju (s prijateljem Radetom Stamenkovičem iz Lenarta pri Mariboru sta namreč nekaj dni žurala na Krku, v torek pa je zapil še rojstvo otroka svojega prijatelja iz bližnje vasi), nam je ekskluzivno zaupal, da ga je v ponedeljek zvečer, ko se je vrnil na svojo kraško domačijo v Vrabče, presenetila njegova bivša žena La Toya. Na obisk je prišla po štirih mesecih in pol.
"Ni pri meni prespala, sva se pa lotila spolnih aktivnosti, ampak mi ni uspelo, ker sem bil preveč naklan. Deloma je bila nepotešena in je odšla sredi noči domov. Malo je še zaljubljena vame, jo je zagrabila nostalgija," je razložil famozni doktor, ki se mu to ne zdi prav nič nenavadno, saj kot pravi, je konec koncev silikonska pornodiva njegova tretja žena. In kako njegove seksualne avanture prenaša njegova bodoča, četrta žena, Dorothea Tesovnik, s katero se namerava čez dober teden, 22. oktobra poročiti. "Ja, malo je ljubosumna, ampak jaz sem ji že na začetku povedal, da sem pijanec in kurbir," pojasnjuje Štern. Famozni doktor pa ni pred slavnostnim dogodkom prav nič paničen in nervozen, kot so ponavadi bodoči ženini, niti okoli tega ne zganja nobenega pretiranega cirkusa, kot  se je to dogajalo pred njegovo prejšnjo poroko. "Nimava še obleke, nimava niti prstanov," je povedal Štern, ki pravi, da tokrat nima niti nobenega posebnega scenarija. Vse bo spontano in prepričan je, da bosta tudi oblačila ter prstane do takrat že nabavila. "Sicer si pa okoli prsta lahko ovijeva kakšno travco," je praktičen škandalozni doktor. Za popestritev dogodka pa bo zagotovo poskrbel duo 2 Pesjana. "Pojeta pijanske pesmi in napisala sta eno zame z naslovoma Artur ti si car. Odločili smo se, da bomo video zanjo posneli kar na poroki, ko bo živahno."
Sicer pa se ni čuditi, da je Štern nekaj dni pred dnevom D tako flegma, če pa za skorajda kompletno organizacijo poroke skrbijo njegovi prijatelji in znanci. Njegov znanec Matjaž, čigar žena Darinka ima v Kopru cvetličarno Darin, bo tako kot za poroko z La Toyo poskrbel za cvetje, iz Radovljice so mu spet ponudili konje in kočijo, frend Igor Kodelja mu bo odstopil sto litrov vina, mesar Aleš Čižman bo pekel meso, joto pa  bo naredila Šternova mama Jelka. Pa tudi Dorotheini prijatelji iz Savinjske doline, ki bodo verjetno predstavljali večino svatov, bodo kaj prinesli, je prepričan bodoči ženin, ki predvideva, da se bo na Vrabčah prihodnji petek zbralo okoli sto gostov. Kdo bo mladoporočenca poročil, Štern še ne ve, niti se glede tega ne sekira. "Se bo že kdo našel," pravi. "Moja priča bo moj prijatelj Rade (ta je bi priča že na poroki z La Toyo, op. p.), žena mojega prijatelja in sponzorja iz Celja, Andreja, pa bo priča Dorothei. Ima športno trgovino BIGG-R, tako da se bova mogoče poročila kar v športnih oblačilih,"  je v smehu povedal bodoči ženin. "Poročil se bom pa zagotovo, če me ne bo Dorothea prej zapustila."

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Artur Štern Radetom Stamenkovičem La Toya Dorothea Tesovnik Matjaž Darinka Igor Kodelja Aleš Čižman Jelka

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Artur Štern ekskluzivno: v ponedeljek ponoči spet seksal z La Toyo