objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 9. oktober 2010 ob 06:48

Bojan Požar na sedmem mestu med najbolj iskanimi slovenskimi moški
Edini novinar, ki je pristal med Top 10 na spletnem iskalniku Najdi.si, je urednik in lastnik spletnega portal Pozareport.si
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Odgovorni urednik in lastnik spletnega portala Pozareport.si Bojan Požar se je v prvi polovici tega leta znašel na sedmem mestu med najbolj iskanimi moški na največjem slovenskem spletnem iskalniku Najdi.si. Na prvem mestu med Top 10 je zvezdnik resničnostnega šova Kmetija slavnih na Pop TV Artur Štern, drugi je pevec Jan Plestenjak, na petem mestu je bivši televizijski zvezdnik Jonas Žnidaršič, na šestem politik in lider opozicijske SDS Janez Janša, za Bojanom Požarjem pa so se uvrstili pevec Werner Brozović, priprti in obsojeni poslanec SNS Srečko Prijatelj in legendarni pokojni alpinist Tomaž Humar. Bojan Požar je tudi edini novinar na tej "lestvici zaželenih."
Kdo pa so najbolj iskane slovenske ženske? Na prvem mestu je porno zvezda La Toya, na drugem mestu televizijska in radijska voditeljica Saša Einsiedler, na tretjem mestu pa tekačica na smučeh Petra Majdič. Edina političarka med Top 10 je predsednica LDS in ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal, na Požarjevem sedmem mestu pa je starleta in televizijska voditeljica Nina Osenar.
Na lestvici najbolj iskanih slovenskih športnikov vodi Petra Majdič pred smučarko Tino Maze in najboljšim slovenskim boksarjem vseh časov Dejanom Zavcem, med glasbeniki pa razvpita ločenka Urška Čepin pred Janom Plestenjakom in Tanjo Žagar. Med politiki je na prvem mestu Katarina Kresal pred Janezom Janšo in Srečkom Prijateljem, medtem ko je predsednik vlade Borut Pahor pristal na četrtem mestu. Med gospodarstveniki je prvi na lestvici tragično preminuli predsednik uprave A Banke Vipa Aleš Žajdela, na drugem mestu eden najbogatejših Slovencev Joc Pečečnik, na tretjem mestu pa Mirko Tuš.
Lestvice si lahko ogledate na spletnem naslovu http://www.najdi.si/mediacentre/mcsearchstat.html#q1
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
bojan požar Artur Štern Jan Plestenjak Jonas Žnidaršič Janez Janša Werner Brozović Srečko Prijatelj Tomaž Humar La Toya saša einsiedler Petra Majdič Katarina Kresal Nina Osenar Petra Majdič Tino Maze Dejanom Zavcem Urška Čepin Tanjo Žagar Borut Pahor Aleš Žajdela Joc Pečečnik Mirko Tuš

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Bojan Požar na sedmem mestu med najbolj iskanimi slovenskimi moški