objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 8. september 2010 ob 09:48

Suzana Jakšič konkurenca Marjanci Scheicher; pisala bo knjigo o estradniku
Postavna Primorka, ki je aprila izdala avtobiografijo Resničnostna pot, pravkar je končala pravljico za otroke, bo napisala knjigo o znanem slovenskem estradniku
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpita Primorka Suzana Jakšič, ki je zaslovela predvsem z nastopom v resničnostnem šovu Big Brother, se je na polno posvetila pisateljevanju. Po tem ko je aprila letos izdala avtobiografsko knjigo Resničnostna pot, v kateri je med drugim predstavila tudi svoje nesrečno razmerje s poročenim moškim in v njej opisala kar nekaj pikantnih podrobnostih iz svojega erotičnega življenja, pred kratkim pa je končala pravljico, ki jo je namenila svoji vnukinji Elli, je z mislimi že pri naslednji knjigi, ki pa ne bo pravljica niti nadaljevanje avtobiografije. Jakšičeva bo po vzoru Marjance Scheicher, ki je lani izdala biografijo o razvpitem pevcu Damjanu Murku z naslovom Srečen, ker sem moški,  avgusta letos pa še Kešpičko, ki govori o slovenski estradniški sceni, napisala knjigo za znanega slovenskega estradnika. "Za zdaj še ne bom pisala nadaljevanja, imam pa vsekakor namen še kaj napisati in razširiti eno od zgodb mojega življenja. Ravno sem končala pravljico, ki je namenjena moji mali vnukinji Elli in seveda vsem drugim otrokom. Lotila pa se bom pisanja knjige za znanega estradnika, ampak to naj za zdaj ostane še skrivnost. Verjemite, da boste z velikim zanimanjem to brali," je za tabloidno revijo Lea povedala Jakšičeva.
Vsestranska Primorka se je, odkar je postala slavna, preizkusila že na več področjih; kot menedžerka pornese La Toye in slovenske ločenke Urše Čepin, odprla je svojo agencijo Suzy & You in Reality show šolo (za 59 evrov naj bi pripravljala potencialne kandidate za nastope v televizijskih resničnostnih šovih; na spletni strani njene agencije so sicer objavljena imena lokacij, ampak brez datumov začetkov tečajev, le poleg Kopra je zapisano v kratkem, na podlagi tega lahko sklepamo, da šola Suzane Jakšič ne funkcionira), a prav nič od tega je ni povzdignilo v uspešno poslovno žensko. Jakšičeva namreč že nekaj časa honorarno dela v produkcijski ekipi oddaje Ujemi sanje (TV Pika). Koliko pa pokasira od prodaje avtobiografije (na voljo je v trdi in mehki vezavi, cena prve variante je 25, druge pa 11evrov), pa ni znano.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Suzana Jakšič Elli Marjance Scheicher Damjanu Murku La Toye Urše Čepin

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Suzana Jakšič konkurenca Marjanci Scheicher; pisala bo knjigo o estradniku