objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 2. september 2010 ob 07:22

Cimirotič po medijskem napadu na Francija Zavrla lahko spet začne trenirati
Driblerja s Prul je na pogovoru z Green Dragonsi zagovarjal tudi ljubljanski župan Janković, češ, tako pa se z velikimi zvezdniki ne dela
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Tri dni po objavi intervjuja s prvim zvezdnikom ljubljanskega nogometnega kluba Olimpija Sebastjanom Cimirotičem na našem portalu, kjer je popularni Cime povedal predvsem nekaj krepkih na račun podpredsednika kluba Francija Zavrla, prvega človeka agencije Pristop, sta Cimirotiča na pogovor povabila novi trener Olimpije Dušan Kosić in njegov pomočnik Aleš Čeh.
Spomnimo, Sebastjan Cimirotič, imenovan tudi "prulski dribler," je v intervjuju potrdil navedbe Požareporta, da sta ga Zavrl in predsednik kluba ter največji sponzor Izet Ratsoder postavila na hladno, ker naj bi Green Dragonse ščuval proti Rastoderju, kar pa je Cime odločno zanikal.
Cimirotič, Kosić in Čeh so se dobili včeraj zvečer, po treningu nogometašev Olimpije na Žaku. Dogovor, kot pravi Cime, je bil uspešen. Trener in njegov pomočnik sta ga povabila nazaj na treninge, Cime pa naj bi začel trenirati že jutri dopoldne. Je pa Cime, ki očitno ostaja precej previden, vztrajal na tako imenovanem "fair playu," vso odgovornost za komunikacijo z igralci pa sta prevzela Kosić in Čeh. "Zdaj je pomembno, da se med vodstvom kluba in igralci vzpostavi zaupanje," zelo resno opozarja Cimirotič.
Z navijači Olimpije Green Dragonsi pa se je že v ponedeljek sestal tudi ljubljanski župan Zoran Janković. Po naših informacijah je Janković navijačem dejal, da se tako, kot sta s Cimirotičem naredila Zavrl in Rastoder, ne ravna z velikimi zvezdniki. Janković naj bi se pogovarjal tudi s Francijem Zavrlom in mu menda zabičal, da mora narediti vse, da Olimpija obstane, trdijo naši viri.
Spomnimo, minuli ponedeljek zvečer je Jankovićev podžupan Jani Moederndorfer postal predsednik košarkarskega kluba Olimpija (Moederndorfer sicer trdi, da je to samo začasna funkcija, vendar hkrati poudarja, da je Mestna občina Ljubljana drugi največji sponzor kluba), kar pomeni, da Janković, zaradi novega stadiona in dvorane v Stožicah, nujno potrebuje obe Olimpiji. Kar zadeva podžupana Moederndorferja, je zanimivo, da je vodenje kluba prevzel edini klubski funkcionar, ki je pred nekaj tedni glasoval proti imenovanju novega direktorja kluba Janeza Rajglja.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sebastjanom Cimirotičem Francija Zavrla Dušan Kosić Aleš Čeh Izet Ratsoder zoran janković Jani Moederndorfer Janeza Rajglja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Cimirotič po medijskem napadu na Francija Zavrla lahko spet začne trenirati