objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 2. september 2010 ob 07:02

Bodoča snaha župana Jankovića naredila popravni izpit, čeprav z oceno 2
Manekenka Maxime Pikula, nova spremljevalka Damjana Jankovića, se je uspela vpisati v zadnji letnik ljubljanske Euro gimnazije
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Sredi avgusta smo objavili novico, da ima 19-letna manekenka Maxim Pikula, nova spremljevalka Damjana Jankovića, starejšega sina ljubljanskega župana Zorana Jankovića, ki obiskuje Euro gimnazijo, popravni izpit iz matematike. Takrat smo tudi napovedali, da bo "popravca" delala 26. avgusta.
Tokrat pa sporočamo veselo novico, ki smo jo izvedeli iz zanesljivih virov: Maxim Pikula je popravni izpit uspešno opravila (resda komaj z oceno 2, to je zadostno) in se vpisala v četrti letnik, menda 4B. Po naših informacijah se Maxime Pikula pred gimnazijo občasno pripelje tudi z belim mercedesom Damjana Jankovića, model CSL AMG. Naši viri še trdijo, da se po objavi članka o popravnem izpitu manekenka, ki v medijih že napoveduje skorajšnjo poroko, ni več toliko pojavljala pred kultnim ljubljanskim lokalom Platana, kjer je prej ponavadi sedela s svojo mamo Tadejo Pikula, imenovano Twiggy, saj se je očitno začela pospešeno učiti.
Župan Janković pa Maxime Pikule kljub uspešnemu popravnemu izpitu in vpisu v zadnji letnik gimnazije še ni vključil v svojo predvolilno kampanjo za jesenske lokalne volitve, kjer je angažirana njegova druga snaha, Vesna Dolenc Janković, žena Jureta Jankovića. Vesna je skupaj z njunima otrokoma v predvolilni štab svojega tasta na Mestnem trgu 3 prišla tudi minuli ponedeljek zjutraj, ko so nekdanji predsednik republike Milan Kučan in še nekateri drugi častni občani mesta Ljubljana podpisovali podporo Zoranu Jankoviću. Prihod Vesne Dolenc Janković z otrokoma v predvolilni štab tudi dokazuje, da bo župan Janković v predvolilno kampanjo dodobra vpletel svojo celotno družino.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Maxim Pikula Damjana Jankovića Zorana Jankovića Tadejo Pikula Vesna Dolenc Janković Jureta Jankovića Milan Kučan

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Bodoča snaha župana Jankovića naredila popravni izpit, čeprav z oceno 2