objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 12. avgust 2010 ob 07:11

Jankovićev Rok Furlan, skoraj usoden za Stožice, zdaj hodi z Majo Malnar
Razvpiti podjetnik, čigar milijonski dolgovi do Leka Transporta so skoraj blokirali torkovo otvoritev nove športne dvorane v Stožicah, prijateljuje z bivšo spremljevalko Rajka Hrvatiča
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpiti ljubljanski podjetnik Rok Furlan – Tyson, družinski prijatelj in poslovni partner družine ljubljanskega župana Zorana Jankovića, po novem hodi z nekdanjo miss Hawaian Tropic Majo Malnar, znano tudi kot bivše dekle Rajka Hrvatiča in sestro pevke Mateje Malnar, spremljevalke Aleša Čepina, eks moža silikonske starlete Urške Čepin.
Maja Malnar in Rok Furlan sta skupaj že dobre tri mesece, pravijo njuni prijatelji. Furlan je prej hodil z bivšo smučarko Urško Hrovat in Playboyevo nagico Špelo Vozel, minuli torek pa je skoraj povzročil blokado nove športne dvorane v Stožicah. Rok Furlan je namreč tudi direktor in lastnik ljubljanskega podjetja Sektor Beton d.o.o., ki enemu od podizvajalcev pri projektu gradnje športnega parka Stožice, podjetju Leka Transport d.o.o., dolguje 3,2 milijona evrov, hkrati pa družba Grep, ki gradi športni park, Furlanu dolguje okroglih osem milijonov evrov. Furlan je sicer tudi solastnik Grepa. Tovornjaki podjetja Leka Transport so v torek zjutraj, kot je znano, delno že blokirali dvorano Stožice, zgodaj popoldne pa je med med Grepom, Sektor Betonom in Leka Transportom vendarle prišlo do dogovora. Sektor Beton je na transakcijski račun podjetja Leka Transport takoj nakazal 900 tisoč evrov, preostanek dolga pa naj bi Rok Furlan poravnal s prenosom šestnajstih stanovanj.
Rok Furlan se je na torkova pogajanja z neplačanim podizvajalcem pripeljal v novem modelu bentleyja, v portoroški marini ima zasidrano jahto znamke Princess V58, novinarju časnika Finance pa je po koncu pogajanj dejal, da se "mu mudi, ker šiba na tenis." O famozni hobotnici Furlanovh lastniških in solastniških podjetij, ki sega tudi v davčno oazo Liechtenstein, Veliko Britanijo in ameriški Delaware, smo podrobno že poročali (glej rubriko Sorodni članki).

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Rok Furlan – Tyson Zorana Jankovića Majo Malnar Rajka Hrvatiča Mateje Malnar Aleša Čepina Urške Čepin Urško Hrovat Špelo Vozel

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Jankovićev Rok Furlan, skoraj usoden za Stožice, zdaj hodi z Majo Malnar