objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Ponedeljek, 9. avgust 2010 ob 07:02

Mirna Reynolds v Zrčah na Pagu pri Slovencih ponoči fehtala mamila!
Razvpita ljubljanska pevka po vrnitvi iz Azije tabloidnim medijem čisto resno razlaga, kako se je spremenila, po divjih zabavah na hrvaškem otoku pa šokirane slovenske turistke sprašuje, če imajo ekstazi
2010 Pozareport

Odpri galerijo

"Danes nisem več kanta za smeti, rada meditiram, berem duhovno čtivo in podobno, saj se mi zdita duhovna in čustvena inteligenca najpomembnejši človeški kvaliteti, trapasto in nezdravo kajenje ter enormne količine kave pa nameravam jeseni opustiti," je za eno od tabloidnih revij pred nekaj dnevi – menda čisto resno - povedala razvpita ljubljanska pevka Mirna Reynolds, potem ko se je "očiščena vrnila" iz daljšega potovanja po Tajski in Baliju. Toda eno so izjave za medije, drugo pa to, kar Mirna Reynolds dejansko počne.
V soboto ponoči se je namreč zabavala v Zrćah, famoznem in strašno popularnem zabavišču na hrvaškem otoku Pag. Tam je pevka nenadoma pristopila k petim Ljubljančankam, ki jih je slišala govoriti slovensko, in jih direktno vprašala, če imajo kaj ekstazija. Ko so ji šokirane dvajsetletnice (šokirane zato, ker jih je v Zrćah prvič nekdo pobaral za prepovedana mamila, pa še ta nekdo je bila znana Slovenka), da ne, je Reynoldsovo še zanimalo, ali morda vedo, kje bi mamila lahko dobila. Spet je bil odgovor ne, češ, me se tukaj zabavamo brez ekstazija, zato je pevka odšla. Ko smo v nedeljo dopoldne želeli preveriti, kje in kako se je končala pevkina noč, Mirna Reynolds ni bila dosegljiva.
Po naših informacijah je bil v Zrćah tudi pevec Domen Kumer. Ta je nekaj dni prej nastopil na tako imenovani Mariborski noči v mestu Novalja, ki jo je že drugič zapored pripravil mariborski župan Franc Kangler, tradicionalni dopustnik na otoku Pag.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mirna Reynolds Domen Kumer Franc Kangler

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Mirna Reynolds v Zrčah na Pagu pri Slovencih ponoči fehtala mamila!