objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 30. julij 2010 ob 07:04

Govorice: predsednik Türk ima intimno razmerje z mlado doktorico prava
Šlo naj bi za Vasilko Sancin, plavolaso asistentko na katedri za mednarodno pravo na ljubljanski pravni fakulteti. Urad predsednika govoric in namigovanj ne komentira, Sancinova nedosegljiva
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Politično sceno že nekaj časa "pretresajo" govorice o domnevni intimni aferi med predsednikom republike Danilom Türkom in mlado doktorico mednarodnega prava Vasilko Sancin, zaposleno kot asistentko na ljubljanski pravni fakulteti. Sancinova je zaslovela pred referendumom o arbitražnem sporazumu, ki naj bi rešil vprašanje slovensko-hrvaške meje, Sancinova pa se je, kot je znano, postavila na stran zagovornikov arbitražnega sporazuma.
Po informacijah in govoricah, ki krožijo, naj bi za (domnevno) razmerje med predsednikom Türkom in Vasilko Sancin vedela tudi predsednikova žena Barbara Miklič Türk, zato naj bi med predsedniškima zakoncema prihaja do hudih trenj, pripovedujejo dobro obveščeni. Eni govorijo celo o slovenski "aferi Levinsky." Sancinova, čeprav je plavolaska, po postavi celo precej spominja na razvpito temnolaso asistentko bujnih telesnih oblin Monico Lewinsky, ki je nekdanjega predsednika Združenih države Amerike Billa Clintona oralno obdelovala sredi ovalne pisarne v Beli hiši, pravijo nekateri naši sogovorniki. Türk naj bi Sancinovo forsiral tudi za slovensko članico mednarodnega arbitražnega sodišča, kar naj bi bil eden od razlogov, zakaj je predsednik republike začel javno takoj onemogočati kandidaturo ustavnega sodnika Ernesta Petriča, ki je veljal za favorita predsednika vlade Boruta Pahorja, dokler se ni izkazalo, da je nekdanji diplomat in bivši dekan ljubljanske fakultete za politične vede Petrič po zakonu za arbitra enostavno – prestar.
Na predsednika republike Danila Türka in njegovo ženo smo naslovili nekaj povsem konkretnih vprašanj, povezanih z domnevnim ljubezenskim razmerjem s pravnico Vasilko Sancin, vendar so nam iz urada predsednika republike – prek tiskovnega predstavnika urada Boštjana Lajovica – hitro sporočili, da "govoric in namigovanj ne komentirajo." Brez odgovora na postavljena vprašanja smo ostali tudi pri Vasilki Sancin, saj je njen službeni elektronski naslov (tisti, prek katerega smo doslej z doktorico Sancino normalno komunicirali) čudežno zavračal našo elektronsko pošto.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Danilom Türkom Vasilko Sancin Barbara Miklič Türk Monico Lewinsky Billa Clintona Ernesta Petriča Boruta Pahorja Boštjana Lajovica

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Govorice: predsednik Türk ima intimno razmerje z mlado doktorico prava