objavi na
pozareport.si
forum
Bizarno

Četrtek, 29. julij 2010 ob 12:21

Pijano Suzano Jakšič prenočila zloglasna Ljutomerčanka Milica Makoter
Razvpita Primorka se je med snemanjem televizijske oddaje napila sredi Prlekije, nato pa raje prespala pri slavni obtoženki
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpita primorska starleta in podjetnica Suzana Jakšič že nekaj časa honorarno dela v produkcijski ekipi oddaje Ujemi sanje (TV Pika). Ko so pred kratkim v Prlekiji snemali reklamo za prestižno znamko vina, kadre pa so večkrat ponavljali, sta morali Jakšičeva in voditeljica oddaje Stančka Šukalo kar naprej poskušati vino. Koprčanki je pijača tako stopilo v glavo, da se je pametno odločila prespati v Ljutomeru, ne pa, da bi pijana vozila nazaj na Obalo.
"Da bi bila mera polna, sem v sobi taverne, kjer naj bi prespala, pozabila ključ. Ponoči pa ni bilo nikogar, ki bi mi odprl vrata. Tako me je rešila gospa Milica Makoter, poslovna prijateljica naše oddaje, ki me je sredi noči sprejela in mi ponudila spalnico v njeni prelepi vili. Pred tem nam je še razkazala proizvodnjo, ki stoji ob hiši, ter nas pogostila. Zjutraj pa sta me na vrtu z vodometom čakala zajtrk in prijeten klepet," je za tabloidno revijo Lea dejala Suzana Jankšič.
Spomnimo, zloglasna podjetnica Milica Makoter s Cvena pri Ljutomeru, večinska 71,8-odstotna lastnica podjetja Makoter d.o.o. (ukvarjajo se s proizvodnjo polietilenske folije in vrečk), preostali delež imata sinova Saša in Tomi, je zaslovela po maratonskem sojenju, saj je sodni proces proti njej (obtožnica jo je bremenila naročila umora moža Janka Makoterja, bombnega napada na policijsko postajo v Ljutomeru in raketnega napada na hišo Jožeta Makoterja, načelnika ljutomerske policijske postaje ter brata Janka Makoterja) trajal kar šest let in pol. Milica Makoter je prvič sedla na zatožno klop leta 2001, bila dvakrat obsojena na trideset let zapora in skoraj tri leta preživela za zapahi. Drugega novembra 2007 pa jo je vrhovno sodišče dokončno oprostilo.

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Anonimka: pobegla mariborska onkologinja je bivša ljubica Walterja Wolfa
Zloglasni Danijel Čibarić je preteklost, hrvaška starleta Simona ljubi Rusa
Hardcore: nove pornografske fotke Ines Juranovič zaokrožile po spletu!
Britta Bilač v šoku: mož Borut zapustil družino in odšel k blondinki Simoni
Afera Baričevič na pol razklala LDS, politični zaton kraljične Kresal?!
Hrvati po tekočem traku kradejo gole slike nesojene slovenske miss Universe
Premalo gola Oriana Girotto: zakaj si je pokrila joške in mednožje?!
Pahorjev tajnik se poroči, znana manekenka Iryna Osypenko nevesta
Pijano Suzano Jakšič prenočila zloglasna Ljutomerčanka Milica Makoter