objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 22. julij 2010 ob 08:05

Nova Feri Lainšček ali Erica Jong: zdaj knjigo piše tudi Danica Lovenjak!
Televizijska vremenka z gigantskimi joški naj bi v svojem prvencu zbrala nasvete, ki jih deli gledalcem oddaje Svet na Kanalu A
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Vremenarka oddaje Svet na Kanalu A Danica Lovenjak, razvpita po svojih gigantskih naravnih joških in rednemu obiskovanju družabnih dogodkov slovenske estrade, se je odločila, da se bo preizkusila tudi kot pisateljica. Na to misel so jo menda napeljali njeni oboževalci, ki so jo spraševali, kje bi lahko kupili kakšno njeno knjigo. Zato je blondinka, kot pravi, začela zbirati in zapisovati vremenske nasvete, ki jih bo uporabila v svojem knjižnem prvencu.
" Izkušenj imam dovolj. Nasveti bodo v tem stilu, kot imam oddajo, povezani so z vsem, moje delo je vezano na luno - takrat je najbolje shujšati, pisala bom tudi o tem, kakšna hrana je najboljša,"
je za naš portal povedala Lovenjakova, ki smo jo ujeli tik pred odhodom na počitnice na jug Italije. Kje natančno bo počitnikovala, nam sicer ni hotela zaupati, bo pa, kot pravi, "kar pestro". Ne dvomimo, saj smo pred kratkim objavili fotografije njenih zabav v Bariju.
Po žurerskih počitnicah jo čaka še en projektna naloga na ljubljanski fakulteti za družbene vede (mimogrede, 25-letna Lovenjakova je na FDV pred tremi leti presedlala iz Filozofske fakultete, po prvem letniku), izpite za drugi letnik je namreč, kot nam je povedala, že vse opravila, potem pa se bo resno lotila knjige, ki jo namerava izdati enkrat jeseni, čeprav založbe še nima izbrane. "Včeraj sem se pogovarjala, samo dokončnega dogovora še ni." Kaj pa cena? "O ceni še nisem razmišljala, bi pa rada, da bi bila dostopna vsem, draga zagotovo ne bo," je še dodala. Zdaj lahko samo ugibamo, ali bo napovedana knjiga Danice Lovenjak podobna prozi njenega prekmurskega rojaka, znanega pisatelja Ferija Lainščka, ali pa sloviti ameriški avtorici Erici Jong. Danica Lovenjak nam je tudi pohvalila, da je bila pred leti na inteligenčnem testu, kjer se je pokazala njena nadpovprečna inteligenca; IQ Lovenjakove je 136.
Spomnimo, podobnega podviga se je pred leti lotila že znana novinarka Vida Petrovčič, ki se je osredotočila zgolj na hujšanje in zdrav način prehranjevanja. Najprej je sama shujšala za 25 kilogramov, nato pa spisala knjige Shujšajmo skupaj, Skuhajmo skupaj in 70 najboljših receptov za hujšanje, kar se ji je precej obrestovalo. Njene knjige so postale pravi hit, vodi pa tudi delavnice za hujšanje in osebne treninge hujšanja. O tem, kako zdravo shujšati in priti do zaželene postave, se je razpisala tudi manekenka in nekdanja miss Universe Slovenije Sabina Remar v priročniku Kako sem izklesala svoje telo. Priročnik Sabine Remar pa ni postal hit, kar je logično, saj je bila pri tem celo sama precej slab zgled. Kmalu po izidu priročnika se je namreč preselila k svojemu novemu fantu Tomažu Kralju in se precej - zredila.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Danica Lovenjak Ferija Lainščka Erici Jong Vida Petrovčič, Sabina Remar Tomažu Kralju

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nova Feri Lainšček ali Erica Jong: zdaj knjigo piše tudi Danica Lovenjak!