objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Petek, 25. junij 2010 ob 07:00

Golobič bo še predsednik Zaresa, njegov poslanec Rožej pa kar na porodniško
Minister Gregor Golobič pričakovano napovedal vnovično kandidaturo za predsednika stranke, ki menda ni oportunistična, poslanec Zaresa Vito Rožej pa nonšalantno vzel enoletni porodniški dopust
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Predsednik Zaresa in minister za visoko šolstvo Gregor Golobič je po včerajšnji seji sveta stranke pričakovano napovedal svojo vnovično kandidaturo za predsednika stranke. Kandidaturo je pospremil z besedami, da "Slovenija težke, a nujne korake, izvaja premišljeno, pretehtano in v dobro čim večjega števila ljudi, kar je politika, ki jo stranka Zares zagovarja ves čas in ji bo ostala zvesta tudi v prihodnje." Golobič, ki menda "pričakuje in si celo želi več kandidatov za predsednika stranke," še pravi, da "si manjše stranke ne morejo privoščiti oportunizma." Svojo stranko Zares je Gregor Golobič sicer označil kot "mladoletno," on pa "mora končati začeto delo."
Splošno glasovanje za predsednika in druge člane vodstva stranke – tako namreč predvideva rahlo nezaresen status Zaresa – bo predvidoma konec poletja oziroma v začetku septembra, na včerajšnji seji sveta pa spet ni bilo ministra za gospodarstvo Mateja Lahovnika.
Medtem pa se je član poslanske skupine stranke Zares, kranjski igralec in parlamentarec Vito Rožej, neoportuno odločil za porodniški dopust in začasno (predvidoma za leto dni) zapušča klopi državnega zbora. Njegova spremljevalka Duka je pred tremi tedni rodila hčerkico Oko, ki je že tretji otrok poslanca Rožeja. Dojenčica Oka ima namreč dva bratca, Svita Aleksandra in Tarasa Nikolaja. Po koncu enoletnega porodniškega dopusta se bo Rožej znova zavihtel med Golobičeve poslance.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Gregor Golobič Mateja Lahovnika Vito Rožej Duka Oko Svita Aleksandra Tarasa Nikolaja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Golobič bo še predsednik Zaresa, njegov poslanec Rožej pa kar na porodniško