objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 10. junij 2010 ob 07:15

Urša Čepin postala nova šefica edinega ljubljanskega striptiz kluba!
Joškata silikonska blondinka si je našla novo delo, v edinem ljubljanskem nočnem lokalu Escape skrbi za erotične plesalke in je sploh in oh deklica za vse. Menda bo tudi pela in kelnarila
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Najbolj razvpita ločenka Urša Hočevar Čepin, ki se je pred kratkim morala sprijazniti še z eno propadlo ljubezensko afero, naj bi se resno vrgla v posel. Po novem namreč "vodi" striptiz klub Escape v središču Ljubljane, znan kot edini ameriški nočni klub v Sloveniji. Tam je prsata blondinka, tako vsaj trdi sama, postala deklica za vse.
"Skrbim za reklamo in marketing. Imam pa tudi tri skupine zaposlenih kadrov, najprej so to plesalke oziroma 'zabavljačice' z erotičnim plesom, ki delajo družbo. Poudarjam, da one niso prostitutke, ker ne prodajajo svojega telesa, ampak zgolj ples in družbo. Plesalk je okoli dvajset, kot drugo pa so tu moški natakarji, ki jim na pomoč priskoči kakšna punca. No, če pa je gužva res velika, na pomoč priskočim tudi jaz," je za tabloidno revijo Lea razložila starleta, ki je, kot je znano, preden se je poročila z Alešem Čepinom, pridno kelnarila.
Urška Čepin menda skrbi tudi za varnost vseh gostov in zaposlenih. Nova šefica Escapea se, kot pravi, trudi, da je v lokalu vse, kot mora biti, skrbi pa tudi, da bi se plesalke, v glavnem Srbkinje, Ukrajinke in tudi Brazilke, počutile kot doma in da bi bilo vse na nivoju. Zato jih uči obnašanja v lokalu, zanje bo organizirala tudi tečaje ličenja in slovenskega jezika. Ko bo imela več časa, pa naj bi s puncami hodila tudi na fitnes in plesni tečaj. Bo pa tudi sama pokazala svoje znanje in sposobnosti ter kdaj zapela v klubu.
No, na spletni strani nočnega kluba Escape reklamirajo tudi limuzino, ki vas popelje po nočnih ulicah Ljubljane - seveda v družbo vročih deklet. Takole vabijo escapovci: "Ob srkanju šampanjca odkrivajte vrvež Ljubljane, medtem pa vas bodo v prestižni limuzini zabavale seksi lepotice. Za družbo lahko izbirate med dekleti iz Ukrajine, Dominikanske republike, Rusije in iz vseh držav bivše Jugoslavije. Si boste izbrali vročo Ukrajinko Anito ali zapeljivo svetlolaso Rusinjo Ano? Ukrajinka Anita je drzna, vroča in neobvladljiva, Rusinja Ana pa je nežna, toda strastna dolgonoga svetlolaska. Zakaj pa si Ljubljane ne bi ogledovali kar v družbi obeh? Tako se boste z vašimi prijatelji še najbolj zabavali, šampanjca pa vam tudi ne bo zmanjkalo."
Urška Hočevar Čepin pa odgovarja takole: "To niso prostitutke, ampak plesalke. Ni nobenega seksa, od erotike je le ples. To je družabni ples. Pa tudi če me kličejo zvodnica ... sem že vsega navajena, vsaka reklama je dobra. Ampak dejstvo je, da ne prodajam seksa. Varnostniki te punce pripeljejo in odpeljejo iz lokala, skrbijo, da njihovo delo poteka nemoteno. Seksualnih fantazij ne uresničujemo. Gostom so pripravljene prisluhniti, da si olajšajo dušo, ampak na podlagi pogovora."
Kljub novi odgovorni službi pa silkinska starleta ne zanemarja pevske kariere. Še ta mesec namerava oditi v Srbijo, saj jo je menda odkrila ekipa, ki dela s slovito srbsko turbo zvezdnico Jeleno Karleušo. Zanjo so napisali tudi skladbico za srbski trg, zato odhaja v Beograd, da se bo spoznala s Karleušo. Čepinova pa Srbom menda ne namerava kazati svojih jošk, kot počne na svojih nastopih po Sloveniji, kjer so njene velike joške tudi njeni glavni aduti. V Srbiji bo namreč nastopala - pomislite - kot nuna, zaprta do vratu.
"Treba je narediti nekaj provokativnega. Jaz sem za njih nekaj novega, še z nobeno Slovenko niso toliko sodelovali. Da se pojavim kot nuna, se mi je zdel dober predlog. Zdaj bom pač vsa zapeta, drugič pa malo bolj razgaljena," je ambiciozna joškarica razkrila svoje visoko leteče načrte. "Tudi meni se zdi, da je danes biti nuna bolj provokativno kot biti razgaljen. Sleče se skoraj vsaka ...." 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Urša Hočevar Čepin Alešem Čepinom Jeleno Karleušo

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Urša Čepin postala nova šefica edinega ljubljanskega striptiz kluba!