objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 9. junij 2010 ob 08:07

Blizu Stožic se je folk skoraj stepel z redarji, Jankoviču j… vse po vrsti
Noro: mestni redarji nenadoma brutalno vdrli v znano ljubljansko sosesko BS3, začeli globiti vse po vrsti, parkiranim avtomobilom stanovalcev na Vojkovi cesti pa natikali lisice
2010 Pozareport

Odpri galerijo

"Prekleta p...... Jankovićevska. Da mu j...m mater, k... rosno," je bilo v ponedeljek pozno popoldne, med 17. in 18. uro, slišati ob Vojkovi cesti v Ljubljani, ko so se nad tamkajšnje prebivalce zapodili redarji Mestne občine Ljubljana in množično natikali lisice.
Da ne bo pomote: tam je zdaj res prometni znak za prepovedano parkiranje, vendar so ga postavili šele pred kratkim. Stanujoče Ljubljančane v soseski BS3 o tem ni nihče obvestil, no, saj jih nedavno tega tudi ni nihče obvestil, da bodo zaradi gradnje stadiona na Stožicah ostali pet dni brez tople vode.
Prebivalci BS3 so na Vojkovi cesti, odkar je tam stanovanjsko veliko spalno naselje, doslej mirno parkirali svoje avtomobile, ko pa so gradbinci, geodeti, inženirji in drugi, ki pospešeno gradijo "Jankovićev stadion" v Stožicah, dobili parkirna mesta na gradbišču, so red začeli delati mestni redarji. Takoj z lisicami za avtomobile, jasno, čeprav bi bili listki z visokimi globami več kot dovolj. Soseska BS3 je bila do letošnjega leta mirna soseska, pravo spalno naselje, dokler se tam ni začel graditi nogometni stadion. Spokojni mir tamkajšnjih stanovalcev, ki so dolgo časa živeli v sožitju s študenti (čeprav so se pritoževali, da parkirajo na njihovih parkirnih prostorih), se je porušil, ko so težki tovornjaki začeli odvažati gradbeni material dobesedno štiriindvajset ura na dan, stadion pa so gradili tudi ponoči, česar inšpekcija sploh ni preprečila. Ob suhem vremenu se je valil takšen prah, da perila ni bilo več mogoče sušiti na balkonih, ko je deževalo, pa se je Vojkova spremenila v blatno cesto, ki je ni bilo mogoče očistiti  Ampak prebivalci so nekako potrpeli in šlo je na bolje ...
Do minulega ponedeljka, ko so na Vojkovo cesto nenadoma vdrli mestni redarji in parkiranim avtomobilom začeli pisati kazni ter natikati lisice. To so počeli tako brutalno, da so redarske avtomobile parkirali pločnik, zato mamice v vozički in dojenčki niso mogle mimo, kaj šele invalidi; tam ima namreč svojo podružnico tudi ena od invalidskih organizacij. Brutalni napad redarjev povzročil precej hude krvi in kmalu bi na Vojkovi cesti prišlo celo do pretepa med redarji in prebivalci soseske. Na srečo je prišlo le do vpitja in verbalnih obračunov, češ, kdo bo komu jebal mater in kako nihče od prebivalcev BS3 na jesenskih lokalnih volitvah ne bo (več) volil Zorana Jankovića in njegove liste.
"Vse bi požrl, vse obljube, ampak to, da v spalnem naselju ne morem več parkirati, da v spalno naselje hodijo mestni redarji, tega pa ne. Naj se Jankovič goni in njegova čefurska familija," se je besno pridušal eden od tistih, ki so mu na njegov avtomobil nataknili lisice, toda bil je pravočasno tam, da so mu lisice tudi sneli. Plačal pa je kazen, seveda.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zorana Jankovića

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Blizu Stožic se je folk skoraj stepel z redarji, Jankoviču j… vse po vrsti