objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 8. junij 2010 ob 07:23

Iščeta se nova La Toya in Artur Štern: prihaja Big Brother slavnih
Po mega uspehu oddaje Slovenija ima talent na male zaslone Pop TV in Kanala A kmalu prihajata še dva resničnostna šova, Supermodel Slovenije in Big Brother slavnih
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Pop TV in Kanal A jeseni začenjata snemanje dveh novih resničnostnih šovov, Supermodela Slovenije in Big Brotherja slavnih (BB Celebrity). Supermodel Slovenije, kjer se bo dvanajst ambicioznih deklet pomerilo v tekmovanju za prestižni naslov in kariero v modni industriji, v Sloveniji sicer prireja ljubljanska agencija Model Group, ki je v lasti manekenke Maje Bulc Raspopović.
Odločitev o tipu Big Brotherja (bo šlo za resničnostni šov znanih ali čisto navadnih ljudi ) menda še ni dokončna sprejeta, zanesljivo pa BB bo, saj Pro Plusu z novim letom izteče licenca za ta najbolj znani resničnostni šov na svetu; lastnik licence je nizozemska družba Endemol, ki velja za enega od najuspešnejših proizvajalcev televizijskih šovov v Evropi. Težave okoli BB slavnih naj bi bile spet povezane s pridobivanjem znanih osebnosti, čeprav je treba reči, da so producenti Kmetije slavnih z La Toyo in Arturjem Šternom zadeli v polno. Zanesljivo je tudi, da bo BB v katerikoli izvedbi spet vodila starleta Nina Osenar, programski direktor Pro Plusa Branko Čakarmiš pa je tudi že napovedal nadaljevanje super gledane oddaje Slovenija ima talent.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Maje Bulc Raspopović La Toyo Arturjem Šternom Nina Osenar Branko Čakarmiš

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Iščeta se nova La Toya in Artur Štern: prihaja Big Brother slavnih