objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Ponedeljek, 7. junij 2010 ob 06:52

Saša Einsiedler družinsko podjetje prepisala na mamo. Pusar: Nisem je tepel
Shujšani Tilen Puser, ki naj bi že popustil pri delitvi premoženja, je kazensko ovadil frančiškana Gostečnika, ker naj bi Saši Einsiedler diktiral metode nasilja nad možem Pusarjem, da bi šel iz hiše na Igu
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Televizijska voditeljica in podjetnica Saša Einsiedler, ki se z možem Tilnom Pusarjem ločuje in bori  za premoženje v slogu znanega ameriškega filma 'Vojna zakoncev Rose', je družinsko podjetje Heliopolis delno že prepisala na svojo mamo Terezijo Cvetko Einsiedler. Slednja je postala tudi zakonita zastopnica podjetja, prepis pa se je zgodil decembra lani, ko je iz družbe izstopil soustanovitelj Heliopolisa Tilen Pusar, ki je bil, poleg žene Saše, tudi direktor podjetja. Še več, njuno družinsko podjetje se je po Pusarju celo imenovalo – Heliopolis Pusar&Co. Po novem se imenuje Heliopolis Einsiedler&Co. izobraževanje, komanditna družba. Takšne ali drugačne "umazane podrobnosti" Pusarjevega decembrskega izstopa iz firme niso znane.
Je pa treba ugotoviti, da Saša Einsiedler in Tilen Pusar nista bila ravno podjetnika leta, ali drugače, Heliopolis ni nobena gospodarska gazela. Njuno dosedanje skupno podjetje je lani imelo dobrih 18 tisoč evrov prihodkov in več kot 3 tisoč evrov izgube. Največ prihodkov sta ustvarila leta 2005, nekaj več kot 49 tisoč, medtem ko sta izgubo beležila skoraj vsako leto.
Tilen Pusar je za Žurnal24 povedal, da je "šokiran nad pisanjem nekaterih medijev, da je pretepel Sašo." Pravi, da "do nje nikoli ni bil nasilen. Pri nas je žal tako, da se moškega označi za nasilneža, že če je ženska nasilna do njega. Jaz skušam doma ohraniti mir, ker se borim za deljeno skrbništvo in pogoj za to je mir, zato nikakor ni prišlo do nasilja z moje strani," trdi Pusar, ki sicer priznava, da je do spora, ki naj bi ga izzvala njegova žena Saša, res prišlo. Spomnimo, da smo o tem že poročali (Pusar je prepričan, da infomacije o tem medijem pripoveduje Saša Einsiedler), v njuni hiši na Igu je morala posredovati celo policija. Pusar zdaj ustanavlja tudi Duštvo za zaščito očetovskih pravic, ker naj bi bili očetje v Sloveniji preveč deprivilegirani.
Do incidenta je prišlo, kot smo že pisali, zaradi Sašinega mobilnega telefona. Pusar naj bi namreč odkril, da frančiškan Christian Gostečnik, prihoterapevt Saše Einsiedler, njegovi ženi narekuje, kakšno nasilje naj izvaja nad njim, da bi se čimprej izselil. To naj bi Pusar ugotovil pri pregledu Sašinih SMS-sporočil, zato je zoper patra Gostečnika že podal kazensko ovadbo.
Tilen Pusar še pravi, da nima več druge ženske, vzgojiteljice Vlaste, saj naj bi hotel rešiti zakon, pa mu ni uspelo. Pusar, ki naj bi zaradi vseh teh težav shujšal za deset kilogramov, se bori za svoj delež njunega skupnega premoženja, čeprav, kot pravi, je že veliko popustil, samo zaradi tega, da bi lahko šla čimprej narazen. Razvpita zakonca, čeprav živita pod isto streho, ne komunicata več. Dogovarjata se samo še o tem, kdo in kdaj bo imel otroke.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
saša einsiedler Tilnom Pusarjem Terezijo Cvetko Einsiedler Christian Gostečnik Vlaste

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Saša Einsiedler družinsko podjetje prepisala na mamo. Pusar: Nisem je tepel