objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 2. junij 2010 ob 06:56

Umetna oploditev: Lorella Flego noče izdati, kdo je oče njenega otroka?!
Maja Čegovnik, famozna in nevarna nadlegovalka televizijskega zvezdnika Maria Galuniča, pa trdi, da je oče nihče drug kot Galunič. Lorella tega noče komentirati, molči tudi Mario
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Famozna Korošica Maja Čegovnik, strastna in nevarna dolgoletna oboževalka in medijsko razvpita nadlegovalka popularnega televizijskega voditelja Maria Galuniča, ki je z njim naravnost obsedena, trdi, da je otrok, ki ga pričakuje primorska televizijska voditeljica Lorella Flego, Galuničev. Pravi, da ve, da sta bila Galunič in Flegova pred leti par in da je čisto možno, da sta spet skupaj.
Dolgonoga temnolasa Primorka, ki je po ločitvi pred tremi leti veljala za samsko, pogosto potuje v tujino, zato naj bi obstajala tudi možnost, da so ji v kakšni od tujih zasebnih klinik opravili umetno oploditev. Ker sta zvezdnika TV Slovenija Galunič in Lorella Flego dobra dolgoletna prijatelja, sta se morda celo kaj dogovorila.
Lorella Flego, ki je kar naenkrat noseča že pet mesecev, je za neko tabloidno revijo pred kratkim izjavila, da je veselo novico prvi izvedel njen partner, za neko drugo podobno revijo pa, da jo je med prvimi zaupala televizijskim prijateljem, med njimi tudi Mariu Galuniču. Kaj je torej res?
Za pojasnilo smo poklicali Lorello Flego, ki je za naš portal dejala, da "tega ne želi komentirati. Ne vem, kaj bi rekla. Vem, da ima ta oseba (Maja Čegovnik; op.p.) težave in že to, da se ji v medijih nameni toliko prostora, se mi ne zdi prav." Seveda nas je tudi zanimalo, kdo je oče njenega še nerojenega otroka, česar pa voditeljica kljub vsemu ni želela povedati. "Oče je moj dolgoletni partner in se ne želi izpostavljati,"  je na kratko odgovorila televizijka, ki ni želela razkriti niti tega, s čim se bodoči očka ukvarja.
Kaj meni o navedbah Maje Čegovnik, smo želeli izvedeti tudi od Maria Galuniča, ki pa na naša vprašanja, poslana po elektronski pošti, tokrat ni odgovoril.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Maja Čegovnik Maria Galuniča lorella flego

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Umetna oploditev: Lorella Flego noče izdati, kdo je oče njenega otroka?!