objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 27. maj 2010 ob 22:48

Ironično ali žaljivo? Borut Pahor igra nogomet v dresu hrvaške šahovnice
Koprski župan Boris Popovič spet začel famozno plakatno akcijo, tokrat proti predsedniku vlade in arbitražnemu sporazumu, prelepiti pa namerava celo državo
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Koprski župan Boris Popovič je spet začel eno od svojih znamenitih plakatnih akcij. Po Dragu Kosu in Lojzetu Peterletu se je tokrat lotil predsednika vlade Boruta Pahorja in vladne referendumske kampanje za arbitražni sporazum. Plakati njegove stranke 'Koper je naš' prikazujejo nogometaša Pahorja, kako se na igrišču veseli doseženega gola; toda pozor, Pahor je oblečen v hrvaški nacionalni dres, na enih plakatih piše "Borute, svaka ti čast!," na drugih pa "Borut to ni gol, arbitražni sporazum je avtogol." Če fotografijo na prvem plakatu pogledamo še bolj natančno, lahko vidimo, da ima Pahor številko 9, igral naj bi torej srednjega napadalca (kot pred leti Davor Šuker), bele športne hlačke pa so italijanske znamke Lotto.
Boris Popovič je prepričan, da plakati niso žaljivi, prej ironični, nalepiti pa jih namerava po celi državi. Ljudem naj bi želeli na drugačen način povedati, kaj si mislimo o škodljivem arbitražnem sporazumu in jih vzpodbuditi, da gredo na referendum, pravi koprski župan Popovič. Povsem drugačnega mnenja pa je izolski župan in kirurg Tomaž Klokočovnik, ki meni, da so plakati žaljivi, zato je občinski komunali že naročil, naj te plakate odstranijo. No, kot je znano, sta sosednja župana Popovič in Klokočovnik že nekaj časa močno sprta.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Boris Popovič Dragu Kosu Lojzetu Peterletu Boruta Pahorja Davor Šuker Tomaž Klokočovnik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ironično ali žaljivo? Borut Pahor igra nogomet v dresu hrvaške šahovnice