objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 26. maj 2010 ob 14:37

Razvpita Suzana Jakšič intenzivno hujša: seks za večerjo namesto solate
Primorska starleta in podjetnica se želi pred poletjem znebiti odvečnih kilogramov, zato je z jedilnika črtala kruh in sladkarije, za večerjo pa ji menda diši erotika
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Suzana Jakšič, ki je zaslovela z resničnostnima šovoma Big Brother in Kmetija Slavnih, se je pred poletjem menda intenzivno lotila hujšanja. 41-letna temnolaska, ki se je slikala tudi za slovenski Playboy, se želi znebiti nekaj odvečnih kilogramov. Kako priti do želene postave, je za nasvete prosila tudi svoje prijatelje na Facebooku. Z jedilnika je črtala kruh in sladkarije. Za večerjo pa medijsko razvpiti Primorki, ki baje ne mara sadja, zelenjave in mlečnih izdelkov, bolj kot solata diši seks. Ni pa znano, kdo je njen partner pri posteljnih aktivnostih, ki so zagotovo dobra rekreacija za oblikovanje telesa. Jakšičevo so namreč povezovali že s številnimi moškimi.
Pred leti se je zapletla v zvezo z nekim poročenim moškim, kar je pred kratkim tudi priznala. Nekajletna zveza se je zanjo dokaj klavrno končala, saj je bila ona tista, ki je bila na koncu razočarana in prizadeta, njen bivši  premožni ljubimec pa je baje še vedno zgleden mož in oče. Svoje nesrečno razmerje je opisala tudi v svoji knjigi Resničnostna pot. Eden od njenih domnevnih ljubimcev naj bi bil znan ljubljanski nogometaš Sebastjan Cimirotič, o njunem bojda strastnem razmerju pa se je najbolj razgovoril štajerski estradnik Damjan Murko. Ampak Jakšičeva je ta namigovanja zanikala.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Suzana Jakšič Sebastjan Cimirotić Damjan Murko

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Razvpita Suzana Jakšič intenzivno hujša: seks za večerjo namesto solate