objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Četrtek, 20. maj 2010 ob 15:44

Prvi človek Hita na kosilu z bivšim ameriškim veleposlanikom Jackovichem
Hit ponovno z Američani? Drago Podobnik, predsednik uprave Hita, pravi, da sta se z nekdanjim diplomatom Victorjem Jackovichem dobila samo kot stara znanca
2010 Pozareport

Odpri galerijo

V sredo zgodaj popoldne sta se v ljubljanskem hotelu lev dobila predsednik uprave Hita Drago Podobnik in nekdanji ameriški veleposlanik v Sloveniji Victor Jackovich. Presenetljivo srečanje je ujel naš fotograf, Podobnik in Jackovich, ki je po koncu diplomatske kariere šel med lobiste in poslovneže, pa sta jo mahnila tudi na kosilo v restavracijo As.
Podobnik nam je kasneje povedal, da se z Jackovichem poznata že dlje časa in da sta se dobila kot "dobra znanca," zato njunega pogovora in kosila ne gre povezovati z najnovejšimi dogajanji v Hitu, trdi Drago Podobnik. Spomnimo, v novogoriški Hit, ki je v državni lasti, je pred časom nameravala lastniško vstopiti ameriška igralniška korporacija Harrahs, vendar do "posla stoletja" ni prišlo.
Zanimivo je tudi, da po kosilu v Asu Victor Jackovich ni šel na javni pogovor o arbitražnem sporazumu v ljubljansko mestno hišo, kjer sta bila – v organizaciji župana Zorana Jankovića – osrednja gosta nekdanji predsednik države Milan Kučan in minister za zunanje zadeve Samuel Žbogar, ampak na predavanje liderja SDS Janeza Janše v center Evropa, v režiji IFIMES-a, mednarodnega inštitut za bližnjevzhodne in balkanske študije. Janša je v centru Evropa prav tako govoril o arbitražnem sporazumu, Kučan pa je doslej v poslovni in politični javnosti rad dajal vtis, da sta z Jackovichem dobra prijatelja.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Drago Podobnik Victor Jackovich Zorana Jankovića Milan Kučan Samuel Žbogar Janeza Janše

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Prvi človek Hita na kosilu z bivšim ameriškim veleposlanikom Jackovichem