objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Nedelja, 16. maj 2010 ob 08:12

Jeretič svetuje Krivokapiću, poslanec Frangež pa pravi: P...a jim materina
Nekdanji svetovalec Socialnih demokratov pred volitvami svetuje predsedniku črnogorske SDP Ranku Krivokapiću. Za napisom Frangež, izdal si nas, menda stoji Zoran Kačičnik
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Sebastjan Jeretič, lobist in nekdanji svetovalec za odnose z javnostmi Socialnih demokratov, ki se je po zadnjih parlamentarnih volitvah in zmagi SD razšel z Borutom Pahorjem, ustanovil podjetje Nevro PR ter začel poslovno kariero, je strateški svetovalec predvolilnega štaba Socialno-demokratske stranke (SDP) v Črni Gori, kjer so prihodnji teden na sporedu parlamentarne volitve. Črnogorsko stranko SDP, ki je v vladni koaliciji, vodi aktualni predsednik parlamenta Ranko Krivokapić.
Mimogrede, Jeretič je bil tudi eden od "političnih svatov" na nedavni poroki mariborskega poslanca Socialnih demokratov Matevža Frangeža in stilistke Marine Popovič, ki sta se prvega maja poročila v Botaničnem vrtu, zabava pa je bila hotelu Habakuk pod Pohorjem. Spomnimo, v hotelu Habakuk sta se pred leti poročila tudi Jure Janković, mlajši sin ljubljanskega župana Zorana Jankovića, in mariborska lepotička Vesna Dolenc. Tam sta mladoporočenca pripravila posebno plesno točko: zaplesala sta na pesem Franka Sinatre 'Fly Me To The Moon,' kar sta deset dni vadila v mariborski plesni šoli Rolly.
Ambicioznemu Matevžu Frangežu, ki se za prevlado znotraj mariborske SD že dlje časa bori s poslanskima kolegoma Majdo Potrata in Bogdanom Čepičem ter precej neopaznim predsednikom lokalnega odbora mariborske SD Bojanom Horvatom, pa so neprijetno presenečenje pripravili tik pred poroko. Ob vznožju Kalvarije se je namreč pojavil velik napis "Frangež, izdal si nas," kar naj bi poslancu ušpičili mariborski študentje. Drago Žura, dolgoletni direktor ŠOU Maribor in državni svetnik (funkcijo direktorja Študentske organizacije Univerze Maribor je pred leti opravljal tudi Frangež) to sicer zanika, bil pa je tudi na Frangeževi poroki. Po naših informacijah naj bi "operacijo Kalvarija" pripravil Zoran Kačičnik, pomočnik direktorja ŠOUM in desna roka Draga Žure. Spomnimo, Kačičnik je bil oktobra 2007, tik pred volitvami v ŠOUM, že vpleten v nek pretep. Matevž Frangež, ki je z ženo Marino po poroki odpotoval na poročno potovanje na Maldive (mimogrede, posebna gostja Marine Popovič na poroki je bila aktualna miss Slovenije Tina Petelin), je napis pod Kalvarijo v neki ožji družbi komentiral takole: "Pizda jim materina …"

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sebastjan Jeretič Borutom Pahorjem Ranko Krivokapić Matevža Frangeža Marine Popovič Jure Janković Zorana Jankovića Vesna Dolenc Franka Sinatre Majdo Potrata Bogdanom Čepičem Bojanom Horvatom Drago Žura Zoran Kačičnik Tina Petelin

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Jeretič svetuje Krivokapiću, poslanec Frangež pa pravi: P...a jim materina