objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Petek, 14. maj 2010 ob 07:19

Analiza DNK potrdila: Boško Šrot ima nezakonskega otroka!
Ljubljanski Inštitut za sodno medicino je s posebno analizo DNK potrdil navedbe uslužbenke Pivovarne Laško Zlatke Ulaga, ki je zoper Boška Šrota na celjskem sodišču vložila tožbo za priznanje očetovstva
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Pred nekaj tedni smo objavili članek o sodnem postopku zoper nekdanjega predsednika uprave Pivovarne Laško Boška Šrota, ki se je znašel na celjskem okrajnem sodišču zaradi civilne tožbe za priznanje očetovstva. Tožbo zoper Boška Šrota je vložila uslužbenka Pivovarne Laško in njegova nekdanja sodelavka Zlatka Ulaga.
Spomnimo, gospa Ulaga je sinčka rodila novembra lani, menda točno na rojstni dan Toneta Turnška, nekdanjega predsednika nadzornega sveta Pivovarne Laško. Po zanesljivih informacijah sta Zlatka Ulaga in Boško Šrot imela intimno razmerje celih šest let, po rojstvu njunega otroka pa naj bi Boško Šrot svojim znancem in prijateljem zatrjeval, da otrok ni njegov. Kljub sporu je gospa Ulaga zadevo poskušala urediti dovolj korektno in diskretno. Bošku Šrotu naj bi pisma, povezana s priznanjem očetovstva, vročali tako, da zanje ne bi izvedeli Šrotovi družinski člani, vendar Boško Šrot dejstva, da je otrok (tudi) njegov, ni hotel sprejeti, trdijo naši viri. Po drugi strani je Boško Šrot preko nekaterih znanih slovenskih lobistov skušal doseči, da na našem portalu tega ne bi objavili.
Pred dvema dnevoma pa se je dokončno izkazalo, da je otrok sin Boška Šrota. Tako je namreč pokazala analiza DNK, ki jo je izvedel ljubljanski Inštitut za sodno medicino, ugotovitve analize pa je podpisal predstojnik inštituta profesor Jože Balažic. Kar nam je – s predhodnim soglasjem Zlatke Ulaga – potrdila njena odvetnica Nina Zidar Klemenčič. Z ugotovitvami Inštituta za sodno medicino razpolagata tudi Boško Šrot in njegov celjski odvetnik Ivan Marovt, zdaj pa naj bi sledil zahtevek za plačilo preživnine.

Boško Šrot je poročen z Anico Šrot, s katero imata hčerko Anjo, ki v Mariboru študira ekonomijo in občasno dela kot manekenka. Boško in Anica Šrot sta tudi lastnika celjskega podjetja Atka Prima, razvpite firme, ki je bila na vrhu famozne tajkunske lastniške hobotnice Pivovarne Laško.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Boška Šrota Zlatka Ulaga Toneta Turnška Jože Balažic Nina Zidar Klemenčič Ivan Marovt Anico Šrot Anjo

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Analiza DNK potrdila: Boško Šrot ima nezakonskega otroka!