objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 7. maj 2010 ob 15:02

Sabina Remar se brani: Nisem prestara za Milano, kriv je zobni aparat!
Po novem jo bolj kot Milano mika Istanbul, ampak za Turke bi se menda morala malo zrediti
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Sabina Remar, nekdanja miss Universe Slovenije, manekenka, fotomodel in Playboyeva nagica, ki je že pred nekaj meseci razlagala, da odhaja v Milano, je še vedno v Sloveniji, kjer nastopa na modnih revijah drugorazrednih lokalnih trgovin. Lepotica, ki dela za mariborsko manekensko agencijo Vulcano Models, je za tabloidno revijo Story razložila, zakaj je še vedno tukaj in ne v italijanski prestolnici mode.
"Zadeva je taka: pred časom sem že imela kasting za naročnika v Milanu in zelo jih je zanimalo, kdaj nameravam sneti zobni aparat. Rekli so mi, da sem primerna za njih, vendar je bilo glavno vprašanje, kaj bo z mojim zobnim aparatom. Seveda bi tudi z njim lahko delala brez težav, vendar sem se pozanimala in kar nekaj dela bi zaradi tega tudi izgubila. kamorkoli v tujino, pa naj bo to Milano ali kam drugam, bi rada odšla tako, da bom dala stoodstotno vse od sebe, ne pa da bom zaradi aparata izgubljala dela. Aparata pa ne bom snela še tri mesece in tako zdaj ta čas preživljam tukaj in ga želim maksimalno izkoristiti. Vodim prireditve, opravila pa bom še neka izpitov na fakulteti," je pojasnila bivša misica in zanikala, da bi bila za tujino prestala.
"V tujino ne nameravam zato, da bi tam postala top model in zasenčila uveljavljene manekenke. Vem pa, da lahko dobro delam in dobro zaslužim, saj sem zelo komercialen tip manekenke, čeprav sem primerna tudi za modne zgodbe. Nihče mi ne bo govoril, da sem prestara, ker sem ne nazadnje videti mlajša, dejstvo pa je tudi, da potrebujejo modele, ki niso več v najstniških letih. Sem popolnoma realna in ne delam si utvar, vem da sem videti super, in to je to," pravi Remarjeva, ki pa ob tem zatrjuje, da jo bolj kot Milano mika Istanbul, ampak Turke bi se menda morala malo zrediti.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sabina Remar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sabina Remar se brani: Nisem prestara za Milano, kriv je zobni aparat!