objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 5. maj 2010 ob 15:00

Tilen piše Saši Einsiedler: Prenehaj lagati ... moje družine ne boš razbila
Besedna vojna med razvpitima zakoncema se je preselila na blog: Tilen Pusar ženi Saši očita, da je njeno pisanje o družini ali veri enako, kot bi on solil pamet o zvestobi
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Televizijska in radijska voditeljica Saša Einsiedler (trenutno vodi sobotno oddajo Parada na prvem programu TV Slovenija) in njen mož Tilen Pusar, ki se že nekaj časa ločujeta, se, kot kaže, še vedno nista skulirala. Najprej sta se šla vojno prek medijev, kar se je potem nekako umirilo. In ko je že kazalo, da sta se zmenila, je na dan prišla novica, da se prepirata glede premoženja, predvsem hiše, za katero je denar prispevala Einsiedlerjeva, potem ko je prodala stanovanje v Ljubljani, in jo želi imeti povsem zase, o čemer smo na našem portalu že poročali. Zdaj pa sta njuno besno obračunavanje preselila na Sašin blog (http://heliopolis.si/blog/).
Tilen Pusar, ki ga je zmotilo njeno mnenje o pedofiliji (zapisala ga je na svojem blogu), ji je vrnil takole:
"Saša! Prenehaj lagati ljudem in sebi. V krščanstvo ne verjameš več! Ti nočeš prerasti vzorcev. Padla si na raven, na kateri si bila pred desetimi leti, ko sva se spoznala. "New age", ženski egoizem, svoboda ... Nehaj ljudem prodajati, da se je za družino treba boriti ... Za družino se borim jaz, ti pa, kot praviš, potrebuješ čas zase, da se lahko najdeš. Podpiral sem deset let tvojega iskanja, ti stal ob strani, tudi ko so ti bližnji obrnili hrbet. Vabil sem te k trem duhovnikom na pogovor, pa si vse zavrnila. Zdaj pa je res že skrajni čas, da se resnično najdeš. Bodi poštena do ljudi ali pa jim ne piši! trenutna tema je verjetno le povod za temelj, da boš lahko elegantno izstopila iz krščanskega sveta. S krščanskimi vrednotami se ne da manipulirati. Storil sem veliko napako, in to priznam. Kako boš povedala vsem množicam ljudi, ki so te poslušali na pričevanjih o tem, kako je družina najpomembnejša, da je zate bolj pomembna osebnostna rast? Da mora mora zaradi tvojega iskanja identitete oditi še en moški, še en oče. Tokrat ne! Moje družine ne boš razbila! Podpisala si dogovor o skupnem skrbništvu, to je vsaj najboljša rešitev v najslabšem. Vzemi si čas zase, pojdi v Medžugorje, na potovanje ali živet z "ločenimi" prijateljicami, kamorkoli si pač želiš. Želim si, da si srečna," je zapisal Tilen Pusar, malo nižje pa še dodal: "Večkrat sem ti že rekel, da ne piši o meni (nama). Tvoje pisanje o družini ali veri je enako, kot bi jaz solil pamet o zvestobi. Bodi poštena! Poišči se že enkrat." In še na koncu, "ne gojite upanja. S Sašo sva se razšla!"

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
saša einsiedler Tilen Pusar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tilen piše Saši Einsiedler: Prenehaj lagati ... moje družine ne boš razbila