objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 5. maj 2010 ob 07:00

Video: razvpiti pojoči major Troha je Boruta Pahorja zmerjal s Hitlerjem
Na nedeljski proslavi v Ajdovščini Ladislava Troho pridržali policisti, fasal je tudi 418 evrov globe
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Na globalnem spletnem portalu YouTube se je pojavil video posnetek, kjer je Ladislav Troha, eden od članov tako imenovanega gibanja OPS (Osveščeni prebivalci Slovenije), ob mimohodu predsednika vlade Boruta Pahorja, ministrice za obrambo Ljubice Jelušič, slovitega tržaškega pisatelja Borisa Pahorja in ajdovskega župana Marjana Poljšaka pred začetkom nedeljske proslave v športnem centru Police, ob 65. obletnici ustanovitve slovenske narodne vlade v Ajdovščini, začel glasno protestirati. Najprej je Pahorja označil za "predsednika kaste in izdajalca," nato pa zavpil, da Pahor "nadaljuje s Hitlerjevim delom in da uničuje Slovenijo."

Da je incident povzročil razvpiti pojoči major Ladislav Troha, je kasneje potrdila tudi policija. Majorja Troho naj bi sprva poskušali zadržati varnostniki, kasneje pa so vendarle morali posredovati policisti. Troha naj bi tako kršil javni red in mir, zato so ga pridržali. Izdali so mu tudi plačilni nalog za incident, globa pa znaša 418 evrov.
$2$

www.osvobodimo.se/ops - YouTube

V Sloveniji nam vlada kasta UDBOPARTIJSKIH MAFIJCEV - UPM -KOMUNISTOV, ki očitno nadaljujejo delo znanega prvega nacista Adolfa Hitlerja. Če boste pozorno pr...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ladislav Troha Boruta Pahorja Ljubice Jelušič Borisa Pahorja Marjana Poljšaka

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Video: razvpiti pojoči major Troha je Boruta Pahorja zmerjal s Hitlerjem