objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Četrtek, 29. april 2010 ob 15:04

Razvpita Nives Celzijus in njen mož napadla voznika, sosedi pa gledali
Starleta in Dino Drpić sta se spravila nad voznika, ki jima je trobil, ker ni mogel mimo njunega mercedesa
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Hrvaška starleta Nives Celzijus in njen soprog, nogometaš Dino Drpić, sta se znašla sredi incidenta, ki je nastal, ko se je igralec nemškega Karlsruhea ustavil svoj mercedes sredi križišča Trakošćanske in Kranjčevićeve ulice v Zagrebu ter vklopil vse štiri smernike, da bi lahko njegova draga iz avta vzela vrečke. Takrat je mimo pripeljal precej nervozni voznik, ki se je kot nor obesil na trobljo in dvignil celo sosesko na noge. Drpić se je zaradi svoje žene skregal z nevrotičnim voznikom.
"Dino je takrat stopil iz avta in mu preklel mamo. Vozniku hyundaija je počil film, pretep pa je preprečil natakar iz bližnjega kafiča,"
je incident opisal nek očividec. Škandalozna Hrvatica, ki je prav tako kot njen soprog znana po svojem impulzivnem vedenju, pa je te govorice zanikala. "Nič se ni zgodilo. Dino je stopil iz avta, ker se je nervozni voznik obesil na trobljo in trobil kot nor, tako da so stanovalci iz okoliških stanovanj prišli k oknom in gledali, kaj se dogaja," je izjavila hrvaška lepotica za oddajo InMagazin. Starleta pa vozniku vseeno ni ostala dolžna in ga je zasipala z nekaj kletvicami.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nives Celzijus Dino Drpić,

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Razvpita Nives Celzijus in njen mož napadla voznika, sosedi pa gledali