objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Torek, 27. april 2010 ob 08:26

Razvpiti Gotovac pijan in brez vozniške bežal pred policaji, grozi mu zapor
Bizarni zagrebški podjetnik napihal 1,19 promila alkohola, zdaj pa joka; prosil bo, naj ga ne pošljejo za rešetke
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpitega hrvaškega podjetnika Anteja Gotovca so v soboto ob 3.30 zjutraj priprli policisti, ker je vozil pijan in brez vozniškega dovoljenje. Dva dni po proslavljanju ločitve od Slovenka Simone je Gotovac spet obiskal zagrebški klub BBS. Vidno opit je sedel za volan svojega mercedesa. Opazili so ga policisti in se odpravili za njim. Ko je videl, da ga lovijo, je pritisnil na plin, toda policisti so prižgali sireno, ga dohiteli in ustavili. Napihal je 1,19 promila alkohola. Odpeljali so ga v bolnišnico Lučko na testiranje za drogo, kjer so ugotovili, da je "čist", nato pa v prostore za treznjenje.
"Moram se zahvaliti policistom, ker so bili fer in korektni, medtem ko sem bil za rešetkami. Prijeli so me, ko sem preparkiral avto 500 metrov stran od kluba. Nisem mislil voziti, ampak bi me moral prijatelj Miro odpeljati domov,"
je izjavil "mačkasti" Gotovac, ko je zapuščal policijsko postajo. Vozil je, čeprav so mu januarja za 23 mesecev vzeli vozniško dovoljenje. Takrat je dobil 60 dni pogojne zaporne kazni. V soboto pa ga niso odpeljali pred sodnika."Zaradi vožnje pod vplivom alkohola mi bodo sodili po običajnem postopku. Lahko mi naložijo denarno kazen, mi dajo pogojno ali pošljejo v zapor," pravi škandalozni podjetnik, kar je potrdila tudi njegova odvetnica Josipa Pletikosa. Lahko bi celo dobil leto dni zapora. Nato pa je v joku povedal, da bo sodnika prosil, naj ga ne obsodi na zapor. Menda mu bo obljubil, da ne bo več vozil pijan in se ne bo več nesramno obnašal do policistov.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Anteja Gotovca Simone Josipa Pletikosa

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Razvpiti Gotovac pijan in brez vozniške bežal pred policaji, grozi mu zapor