objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Nedelja, 25. april 2010 ob 08:09

Po Info TV in pomurskem Vestniku se Budja vrača na Slovenske novice
Slovenske novice pa naj bi zapuščal Rok Šinkovc, prav tako eden izmed urednikov, ki menda gre nazaj na Delo
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanji novinar in urednik Slovenskih novic Bojan Budja se prvega maja vrača v Delovo stopnico, na staro delovno mesto enega izmed urednikov Novic. Budja je moral Novice zapustiti v času, ko je na Delu vladala razvpita Andrijana Starina Kosem, ker tik pred parlamentarnimi volitvami leta 2008 kot urednik priloge Bulvar ni hotel objaviti za lase privlečenega članka, kjer je pisalo, da namerava Janez Janša, če bo zmagal na volitvah, ljudem pobrati stanovanja, ki so jih kupili po Jazbinškovem zakonu. Članek naj bi pod psevdonimom napisala Patricija Šašek, tedanja tesna sodelavka ASK, Budjo pa so po hitrem postopku vrgli iz službe.
Bojan Budja (na sliki med Janšo in odgovornim urednikom Slovenskih novic Marjanom Bauerjem) je nazadnje delal kot odgovorni urednik pomurskega Vestnika, nekaj mesecev pa je bil tudi odgovorni urednik Info TV. Za najbolj znan murskosoboški spletni portal Sobotainfo.com je Budja pred nekaj tedni sicer izjavil, da Vestnik zapušča zaradi različnih pogledov na urejanje in vodenje Vestnika, kjer je delal dobrih sedem mesecev.
Slovenske novice pa naj bi zapuščal Rok Šinkovc, prav tako eden izmed urednikov, ki se menda vrača nazaj na Delo. Prvega maja pa bo z delom nastopila tudi nova odgovorna urednica časnika Delo Romana Dobnikar Šeruga.
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Bojan Budja Andrijana Starina Kosem Janez Janša Patricija Šašek Marjanom Bauerjem Rok Šinkovc Romana Dobnikar Šeruga

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Po Info TV in pomurskem Vestniku se Budja vrača na Slovenske novice