objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 28. april 2010 ob 11:01

Nova ljubica moža pevke Indire Vladić Mujkić se je že dvakrat slikala gola
Zdaj že bivša plesalka skupine Colonia, Sara Dobranić, je delala tudi kot fotomodel
2010 Pozareport

Odpri galerijoPotem ko so mediji objavili, da Narcis Mujkić, soprog pevke hrvaške skupine Colonia Indire Vladić Mujkić, hodi s plesalko ženinega benda, se radovedneži začeli spraševati, kdo je pravzaprav dekle, ki je osvojilo srce zagrebškega podjetnika. Če lahko verjamemo hrvaškim medijem, je Mujkićeva nova ljubica 20-letna Zagrebčanka Sara Dobranić. V zadnjih dneh menda par nenehno tiči skupaj. Seksapilno črnolasko pa je mož pevke predstavil kot svoje novo dekle. Mladenka je pri Colonii plesala tri leta, v medijih je pred časom celo izjavila, da je Indira odlična šefica.
Toda kljub plesnemu talentu jo je najnovejša romanca drago stala. Lepotička je namreč pred nekaj dnevi prek esemesa od producenta Colonie dobila odpoved. Čeprav razlogi za odpoved niso bili navedeni, se temnolaska verjetno zelo dobro zaveda, zakaj je do tega prišlo
"Kaj se je zgodilo? Ne želim dajati izjav niti komentarjev. To je moje zasebno življenje, za katero menim, da vas ne zanima. Tako, da nič ... Hvala in na svidenje,"
je edino, kar je izjavila plesalka za oddajo IN magazin.
Atraktivna Zagrebčanka je bila včasih tudi članica modne agencije Midiken. Svoje gole telesne obline je že pokazala za dve moški reviji, Moto klub in Auto klub. Takrat je izjavila, da je bil nje oče šokiran, ko je videl fotografije. Čeprav o zvezi z Narcisom Mujkićem ne želi javno govoriti, je v začetku leta izjavila, da je srečno zaljubljena.


 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Narcis Mujkić Indire Vladić Mujkić Sara Dobranić

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nova ljubica moža pevke Indire Vladić Mujkić se je že dvakrat slikala gola