objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Četrtek, 22. april 2010 ob 07:11

Mariborska policija aretirala razvpitega Roka Snežiča in Nenada Djukića
Oba podjetnika naj bi priprli po končanih hišnih preiskavah, pri Snežiču pa naj bi našli celo izraelski uzi
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Mariborska policija je včeraj aretirala dva znana mlada podjetnika, Roka Snežiča in Nenada Djukića, lastnika družbe Poravnava d.o.o.. Po neuradnih informacijah so ju priprli po končanih hišnih preiskavah, pri Snežiču (gre za nečaka bolj znanega poslovneža Rada Snežiča, lastnika družbe Meltal in enega izmed najbogatejših Mariborčanov) pa naj bi našli tudi nekaj kosov orožja, menda celo sloviti izraelski uzi.
Rok Snežič in Nenad Djukić sta se že nekajkrat znašla v medijih zaradi pretepaških incidentov v zdaj že zaprtem mariborskem klubu Samsara, slovita pa tudi kot pripadnika novodobnega mariborskega jet seta. Snežič naj bi se med drugim družil tudi z ljubljansko starleto Tino Gaber in manekenko Katarino Jurkovič.
Uradne informacije o aretaciji Roka Snežiča in Nenada Djukića bodo verjetno znane že danes, operacijo pa naj bi vodili pripadniki Nacionalnega preiskovalnega urada. Spomnimo, težave s policijo je pred časom imel tudi Rado Snežič, zaradi domnevne utaje davkov (slabih osem milijonov evrov), ki pa vztrajno trdi, da je pri njegovi preiskavi šlo za policijski in politični konstrukt.
Nekaj ur po objavi našega članka so iz družbe Poravnava d.o.o. sporočili, da Roka Snežiča in Nenada Djukića policija preiskuje zaradi nakupa dveh plovil, z družbo Poravnava pa preiskava po njihovih navedbah nima nobene zveze. Snežič in Djukić tudi nista lastnika te družbe, sporočajo iz Poravnave. Sodeč po Ajpesu je trenutni lastnik Poravnave slovenski javnosti neznan Angel Velichkov Angelov iz Bolgarije, Snežič in Đukić pa sta bila julija 2007 direktorja te družbe. Policisti naj bi oba tudi že izpustili. Po navedbah policije "kriminalisti zbirajo obvestila v zvezi s sumi kaznivih dejanj s področja gospodarske kriminalitete. Kriminalisti in policija so na področju celotne Slovenije izvedli več hišnih preiskav, nekaj pa jih poteka tudi danes."

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Roka Snežiča Nenada Djukića Rada Snežiča Tino Gaber Katarino Jurkovič Angel Velichkov Angelov

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Mariborska policija aretirala razvpitega Roka Snežiča in Nenada Djukića