objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 16. april 2010 ob 06:48

Mariborski Golobičev poslovnež Gregor Jager bi rad postal župan
Znan je kot lastnik mariborskih restavracij Panda, je direktor Pekarna Jager d.o.o. in solatnik podjetja Sveže hrustljavo
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Gregor Jager, mariborski poslovnež in podpredsednik lokalnega odbora stranke Zares, bo prihodnji ponedeljek, v hotelu Betnava, najavil svojo kandidaturo za mariborskega župana na jesenskih lokalnih volitvah. Jager je znan kot lastnik mariborskih restavracij Panda (ena je tudi v Slovenski Bistrici), je direktor Pekarna Jager d.o.o. in solatnik podjetja Sveže hrustljavo, medtem ko je iz gradbenega podjetja Izkop d.o.o. lastniško že izstopil, za vsak slučaj, da mu je bi kdo kasneje očital klientelizma in korupcije. Vsa ta podjetja ima skupaj s poslovno, ne pa tudi intimno partnerico Andrejo Ročnik; mimogrede, 49-letni Jager je bil doslej že dvakrat poročen in obakrat ločen.
Gregor Jager je v aktivno lokalno politiko vstopil leta 2008, pred članstvom v stranki Zares pa je bil član LDS. Eni pravijo, da mariborskega župana Franca Kanglerja, ki bo seveda ponovno kandidiral, Jager "lahko nese," drugi pa trdijo, da Gregor Jager (jager v nemščini pomeni lovec) "nima nobenih šans." Zanimivo, da bo članica njegovega volilnega štaba tudi nekdanja znana mariborska sodnica in zdaj odvetnica Stanka Gavez, ki naj bi v kratkem vstopila v Golobičevo stranko Zares. No, 28. aprila zvečer bo Jager gost oddaje Požareport na Info TV. Ne spreglejte!
Seveda je bil Gregor Jager tudi med povabljenci znamenite zabave v mariborskem lokalu Rožmarin (minulo soboto), ob 40. rojstnem dnevu Tomaža Orešiča, direktorja londonske družbe EFT Group za zahodno in centralno Evropo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Gregor Jager Andrejo Ročnik Franca Kanglerja Stanka Gavez Golobičevo Tomaža Orešiča

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Mariborski Golobičev poslovnež Gregor Jager bi rad postal župan