objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sobota, 10. april 2010 ob 07:26

Razvpiti Ante Gotovac totalno propadel, na koncu je prodal še firmo
Medtem ko se je hrvaški podjetnik boril za medijsko pozornost, naj bi njegovi zaposleni kradli, zaradi slave pa naj bi izgubil še stranke
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Medtem ko se je razvpiti hrvaški podjetnik Ante Gotovac boril za medijsko pozornost, naj bi mu njegovi zaposleni pokradli firmo, stranke pa naj bi motila njegova slava, zato naj bi se avtoservisa Minimoto izogibali. Na koncu je bila prodaja firme edina rešitev za Gotovca, ki se že dlje časa utaplja v finančnih težavah.
"Firmo Minimoto v Martinćevi ulici v Zagrebu sem prodal Ivanu Čolakiću, za kar sem dobil dober denar. Poslovni prostor, ki meri 1300 kvadratnih metrov, je še naprej moj," je medijem zaupal Gotovac.
Potem ko mu je propadel posel z avtomobili, se je podjetnik posvetil izključno šovbiznisu. Gotovac za propad posla krivi svojo slavo. Meni, da ni nihče želel pri njem servisirati avtomobilov, ker je postal slaven. Ljudje so bili zavistni, delavci pa so mu kradli, medtem ko je on gradil medijsko kariero. Ivan Čolakić, ki mu je Gotovac prodal podjetje, ima kljub svojim mladim letom že policijski dosje, ker je lani grozil s pištolo na nekem parkirišču pred nočnim klubom v Makarski.
Podjetnik pa ni izgubil le podjetje. Ker več let ni plačeval kredita za hišo na Srebrnjaku, bi mu jo banka kmalu zaplenila. Hišo zdaj prodaja in živi v stanovanju. Gotovac je lani ostal tudi brez žene Slovenke Simone, ki jo zdaj toži, ker mu baje ne vplačuje honorarja v družbo Simona produkcija. Trdi tudi, da mu ni dovolila videti hčerke Gabrijele, ki je minulo soboto praznovala svoj četrti rojstni dan. Izgubil pa je tudi vozniško dovoljenje, tako da naslednji dve leti ne bo mogel sesti za volan.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ante Gotovac Ivanu Čolakiću toži, Gabrijele

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Razvpiti Ante Gotovac totalno propadel, na koncu je prodal še firmo