objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 7. april 2010 ob 13:29

Že zmenjeno: Uroš Slak ostaja do 20. junija, namesto njega Lili Žagar?!
Lili Žagar se na povabilo novega Travna že sprehaja po stavbi Pop TV in Kanala A, Uroš Slak pa čaka na pisni odgovor vodstva televizijske hiše
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Lili Žagar, nekdanja novinarka in voditeljica tabloidne oddaje Svet na Kanalu A, ki je oddajo vodila skupaj s svojim partnerjem Markom Potrčem, se po zamenjavi odgovornega urednika Bojana Travna morda spet vrača na staro delovno mesto.
Spomnimo. Žagarjeva, ki je lani februarja postala mamica, je Svet na Kanalu zapustila skupaj s Potrčem, tega pa je napodil Bojan Traven; Potrča je kasneje zaposlil Leo Oblak, kot moderatorja na Radiu 1.
Ko je – zaradi odhoda Bojana Travna – odpoved dal tudi voditelj Uroš Slak, znan kot nekdanji voditelj oddaje Trenja na Pop TV, se je Lili Žagar takoj pojavila na recepciji Pop TV in Kanala A - že 48 ur po odhodu Bojana Travna. Za tabloidno revijo Lea je to potrdil tudi Gregor Trebušak, novi urednik in stari voditelj oddaje Svet na Kanalu A. "Res je, Lili je bila prejšnji teden pri nas. Poklical sem jo in jo povabil na sestanek, na katerem smo ji ponudili ponovno vodenje oddaje. Za to sem se odločil takoj, ko je svoj odstop ponudil Uroš Slak, ki ostaja voditelj do poletja. A ker vemo, da je treba voditelja poiskati prej, smo seveda najprej pomislili na Lili, ki je oddajo že vodila. Nič še ni dokončno odločeno, saj se bomo z njo sešli še v prihodnjih dneh."
Ob tem je zanimivo, da mesta voditeljice niso ponudili Nuši Lesar ali pa Urši Levičnik, ki sta na Svet prišli z odhodom Žagarjeve, čeprav nobena od njiju ni prevzela osrednje voditeljske vloge.
Medtem pa Uroš Slak ostaja voditelj Sveta na Kanalu do 20. junija. Slak nam je povedal, da je predlagal takojšnji odhod ali pa odpovedni rok 30 dni, vodstvo Pop TV in Kanala A pa mu je ponudilo, da bi oddajo vodil do 20. junija. Ker v pogodbi nima točno določenega odpovednega roka, je Slak njihovo ponudbo sprejel. Je pa njegov odhod "fiksna in dokončna odločitev," saj, kot pravi Slak, "odhajam iz načelnih razlogov."

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Lili Žagar Markom Potrčem Bojana Travna Uroš Slak gregor trebušak Nuši Lesar Urši Levičnik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Že zmenjeno: Uroš Slak ostaja do 20. junija, namesto njega Lili Žagar?!