objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 6. april 2010 ob 16:42

Vroča izpoved Suzane Jakšič: Njegov jezik se je začel spuščati navzdol ...
Seksi Primorka je priznala razmerje s poročenim moškim, v svoji avtobiografski knjigi pa opisala sočne detajle
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Že pred tremi leti so se pojavile govorice, da je primorska lepotica Suzana Jakšič, ki je zaslovela predvsem z nastopom v resničnostnem šovu Big Brother, v intimni zvezi s poročenim moškim. To je Jakšičeva takrat demantirala. Za tabloidno revijo Nova je celo izjavila, da je na sliki (nastala je v ljubljanskem živalskem vrtu, posnela pa jo je neka družina z otroki in jo poslala na uredništvo omenjene revije) poleg nje poslovni kolega, čeprav ji je slednji tiščal roko pod majico. Zdaj - po nekaj letih - so se govorice o domnevnem poročenem ljubimcu spet pojavile. Še več, Jakšičevi celo očitajo, da je brezobzirna razdiralka zakonov, ki ji je, če ji je nek tip všeč, malo mar, če je poročen. In presenetljivo, primorska zapeljivka je romanco s poročenim ljubimcem tokrat priznala.
"Ja, res sem ga imela! Do pred kratkim! Zdaj pa nehajte s tem," je menda za Novo jezno potrdila namigovanja. Zveza naj bi trajala več let, na koncu pa je bila prizadeta Jakšičeva. Saj premožni poročeni gospod še naprej fura zakon s svojo ženo, Jakšičeva pa zatrjuje, da ji vloga druge ženske niti slučajno ne diši več. Zanimiva temnolaska je svoje nesrečno razmerje predstavila tudi v svoji knjigi Resničnostna pot, ki bo izšla 14. aprila.
"... V trenutku je bil za mano. Zaloputnil je vrata med šankom in skladiščem, me zgrabil od zadaj, me obrnil k sebi in me grobo potisnil ob steno. V naslednjem trenutku sta se najina jezika divje prepletala, da nisem mogla do sape. Z eno samo gesto mi je razprl majčko, da so gumbi divje odleteli po prostoru. Zaril mi je glavo v moj bujen push-up, ki je varoval moje oprsje le še naslednji dve sekundi, saj ga je vešče odpel, da nisem niti opazila. Med vsem tem je slekel srajco in pokazal čvrsto telo pod oprijeto majčko. Njegov jezik se je začel spuščati navzdol po trebuhu dol ..." je le delček knjige, ki pa žal ne razkriva, kdo je bil strasten ljubimec. Sodeč po odlomku je v knjigi opisanih kar nekaj pikantnih podrobnostih iz erotičnega življenja.
Suzano Jakšič, ki se je slikala tudi za slovenski Playboy, so povezovali še z nogometašem Sebastjanom Cimirotičem, najbolj podrobno pa je o njunem razmerju spregovoril razvpiti štajerski estradnik Damjan Murko, vendar je Jakšičeva tudi to - vsaj zaenkrat – zanikala.
Avtobiografsko knjigo Resničnostna pot, ki izide prihodnjo sredo, predstavitev pa bo v ljubljanskem lokalu Roxy, izdaja mariborska Založba Pivec, ki jo vodi Milena Pivec, žena Gregorja Pivca, direktorja Splošne bolnišnice Maribor.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Suzana Jakšič Sebastjanom Cimirotičem Damjan Murko Milena Pivec Gregorja Pivca

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vroča izpoved Suzane Jakšič: Njegov jezik se je začel spuščati navzdol ...