objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 1. april 2010 ob 07:02

Tožba na sodišču: tajkun Boško Šrot naj bi imel nezakonskega otroka!
Uslužbenka Pivovarne Laško trdi, da je novembra lani rodila sina Boška Šrota, ta pa očetovstva noče priznati
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Bivši predsednik uprave Pivovarne Laško Boško Šrot se je znašel pred sodiščem. Tokrat ne zaradi tajkunskih operacij, ampak civilne tožbe za priznanje očetovstva, ki ga je zoper Boška Šrota vložila njegova nekdanja sodelavka in uslužbenka Pivovarne Laško Z.U. (ime in priimek je znan uredništvu). Tožbo je vložila na celjsko okrajno sodišče, najela pa znano odvetnico Nino Zidar Klemenčič, ženo državnega sekretarja za notranje zadeve Gorana Klemenčiča, ki je medijsko zaslovela kot odvetnica nekdanjega predsednika vlade in liderja opozicijske SDS Janeza Janše.

Z.U. je sina rodila novembra lani (menda točno na rojstni dan Toneta Turnška, nekdanjega prvega človeka Pivovarne Laško), in trdi, da je njegov oče Boško Šrot, kar naj bi dokazala tudi z analizo DNK. Po naših informacijah naj bi Z.U. razpolagala s kopico (intimnih) pisem, ki jih je med njuno domnevno romanco pošiljal Boško Šrot, medtem ko Šrot svojim znancem in prijateljem zatrjuje, da otrok ni njegov, trdijo naši viri. "Nezakonski otrok" Boška Šrota je tudi vroča tema celjskih tračev. Po nekaterih lokalnih govoricah naj bi ji Boško Šrot pred časom "za molk" ponujal 200 tisoč evrov in stanovanje, kar pa Z.U. ni sprejela.
Boško Šrot je poročen z Anico Šrot, s katero imata hčerko Anjo, ki v Mariboru študira ekonomijo in občasno dela kot manekenka. Boško in Anica Šrot sta tudi lastnika celjskega podjetja Atka Prima, razvpite firme, ki je bila na vrhu famozne tajkunske lastniške hobotnice Pivovarne Laško.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Boško Šrot Z.U. Nino Zidar Klemenčič Gorana Klemenčiča Janeza Janše Toneta Turnška Anico Šrot Anjo

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tožba na sodišču: tajkun Boško Šrot naj bi imel nezakonskega otroka!