objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 30. marec 2010 ob 08:26

Vida Žabot, nekdanja razvpita nuna in plonkarica tekstov, se je poročila!
Nič več križ na prsih: salezijanska redovnica menda ni odvrgla vere, je pa odvrgla križ
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Vida Žabot, nekdanja salezijanska redovnica, predavateljica, terapevtka in publicistka (njena najbolj znana knjiga ima naslov Križ na prsih), menda ni odvrgla vere, je pa odvrgla križ - in se poročila. Z nekaj let mlajšim Markom sta se vzela 26. septembra lani, v Piranu.
"Bilo je proščeno, preprosto, radostno praznovanje slovensko-italijanskih sorodnikov in prijateljev, ki se je potem nadaljevalo pri prijateljih v Podpeči," je Žabotova povedala za revijo Jana.
Spomnimo, Vida Žabot je pred leti zaslovela kot Janina Slovenka leta, kasneje pa je padla v afero plonkanja kolumen, zato sta njena slava in ugled precej zbledela. "Kotiček za dušo," kot se je imenovala njena rubrika v Jani, kjer je delila poduhovljene nasvete, je razgalila prav neka bralka Jane. Žabotova je namreč vprašanja in odgovore prepisala (prepisovala) iz italijanske revije Io Donna, priloge časnika Corriere della Serra, in jih v Jani nonšalantno objavila kot svoje. Po razkritju je medijsko slavna redovnica Žabotova vse lepo priznala (greh neznosne lahkosti prepisovanja naj bi storila zaradi pomanjkanja časa … ), po lastnih besedah šokirana odgovorna urednica Jane Melita Berzelak pa ji je – predvsem pod pritiskom javnosti in drugih medijev – hočeš nočeš odpovedala kolumno. Čeprav se je govorilo, da naj bi uredništvo Jane že dlje časa zelo dobro vedelo, da Žabotova plonka tekste, ampak stvari naj bi raje pustili takšne, kot so … 
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Vida Žabot Markom Melita Berzelak

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vida Žabot, nekdanja razvpita nuna in plonkarica tekstov, se je poročila!