objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 26. marec 2010 ob 08:08

Salome našla službo, pred bankrotom in samomorom naj bi jo rešili nohti
Čeprav ima silikonske joške in umetno vagino, si Salome za nič na svetu ne bi zalepila umetnih nohtov
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Najbolj znana in razvpita slovenska transseksualka Salome, ki naj bi pred kratkim skoraj bakrotirala in razmišljala celo o samomoru, je našla novo službo, s katero bi se lahko dostojno preživljala. Odločila se je narediti tečaj manikure pri Ljubljančanki Slavici Bizjan, po metodi slovite naravne nege nohtov Jessica.
Mimogrede, po naravnih nohtih Jessica slovi tudi ministrica za notranje zadeve in predsednica LDS Katarina Kresal.
Nekdanja zvezdnica resničnostnega šova Kmetije slavnih in občasna pevka Salome že dolgo časa sama skrbi za urejene nohte, zdaj pa ji je kliknilo v glavo, da lahko čas, ki ga porabi za klepete s frendicami in znankami, pa tudi prijatelji in znanci, kajti Jessica je enako primerna za nego moških rok, izkoristi še za hiter in ziher zaslužek. Medtem ko bodo babe in tipi čvekali, bo Salome bogatejša za nekaj deset evrov.
Slavica Bizjan pravi, da je "Salome že po prvih urah tečaja vse pokapirala, da je precej zagnana, da pa potrebuje še nekaj prakse." Je pa zanimivo, da Salome, na kateri je precej delov telesa umetnih, odločno zagovarja naravno nego nohtov! Čeprav ima silikonsko oprsje in umetno beograjsko vagino, si za nič na svetu ne bi zalepila umetnih nohtov ali gelirala svojih deset prstov, kot to počne večina estradnic na slovenski sceni. Plastika je pri nohtih out, je prepričana Salome, ki že pridno vadi …

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Salome Slavici Bizjan Katarina Kresal

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Salome našla službo, pred bankrotom in samomorom naj bi jo rešili nohti