objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Ponedeljek, 15. marec 2010 ob 14:05

Ante Gotovac: Slovenka Simona se je noseča zapijala in snifala kokain
Razvpiti hrvaški podjetnik je v svoji knjigi Vrag navedel ogromno sočnih detajlov o svoji bivši ženi, ki naj bi imela rada ženske in orgije
2010 Pozareport

Odpri galerijo

"Pričakujem tožbe zaradi knjige in celo njeno prepoved," je izjavil razvpiti hrvaški podjetnik Ante Gotovac na predstavitvi svoje avtobiografije z naslovom Vrag. Poleg starlet Maje Morales in Sabine Čedić ni bilo na predstavitvi nikogar od znanih hrvaških obrazov. Gotovac je v svoji knjigi obtožil svojo zdaj že skoraj bivšo ženo, Slovenko Simono, da je noseča pila alkohol in snifala kokain. Zapisal je, da je z njim sodelovala pri orgijah in da jo rajcajo ženske. Trdi, da ima Simona bulimijo, da ga je varala in zapravljala denar za oblačila, medtem ko je on delal. Gotovac razkriva, da ga je Simona nehala vzburjati, ko se je zaljubila vanj.
"Toda razuzdane zabave pri naju doma so se nadaljevale. Simono so vzburjala tudi dekleta, večkrat se nam je kakšna med seksom tudi pridružila ... Pri matičarju sva bila zadeta od belega
(kokaina, op. a.). Ko smo vstopili v hišo, sem rekel svatom, da lahko ostanejo samo tisti, ki so pripravljeni na skupinski seks. Tri dni smo žurirali. Šampanjca, kokaina kot v pravljici. Da o seksu niti ne govorim ... Jaz sem cele dneve delal, Simona pa je šopingirala po mestu. Vsak dan je zapravljala za krpice in neumnosti ... Simona je bila noseča, zajela naju je panika. Glede na to, da ni vedela, da je noseča, je ves čas snifala kokain in pila alkohol."
Škandalozni podjetnik tudi opisuje, kako je Simono spoznal na žuru v svojem stanovanju. Piše, da je v njegovem džakuziju seksala z znanim pevcem, ki ga v knjigi imenuje Bonny. Na hude obtožbe pa se je že odzvala njegova skoraj že bivša soproga Simona: "Neumnosti! Imam čisto vest. zaradi otroka ne bom komentirala. Naj to počne, to pove vse o tem, kakšen je," je komentirala Simona.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ante Gotovac Maje Morales Sabine Čedić Simono

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ante Gotovac: Slovenka Simona se je noseča zapijala in snifala kokain